Facebook Pixel Δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό ο Ραούλ Γκαρθία
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-23 13:13:00

Δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό ο Ραούλ Γκαρθία

Δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό ο Ραούλ Γκαρθία

Ο μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Radio Marca" ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει να αποφύγει... νέες εκπλήξεις και τόνισε ότι το μόνο που σκέφτονται είναι η νίκη και τίποτα άλλο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραούλ Γκαρσία:

Για το ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν δίνει σιγουριά: «Θέλουμε να βγούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Να προχωρήσουμε μπροστά. Το αποτέλεσμα του πρώτα αγώνα μας δίνει πλεονέκτημα».

Για το γεγονός ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο έδειξε στην Αθήνα ότι δεν τα παρατάει ποτέ: «Με τίποτα δεν τα παρατάμε. Έχουμε πίστη σε εμάς. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε , όμως πάντα παλεύουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός τους εξέπληξε στο πρώτο παιχνίδι, παρόλο που τον είχαν μελετήσει: «Είχαμε δουλέψει πολύ, ξέραμε τι είδος παιχνιδιού μας περίμενε, όμως τελικά μάλλον αποτύχαμε στο να πετύχουμε εμείς την απόδοση που θέλαμε. Δεν ήμασταν έτσι όπως θα θέλαμε». 

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι της Πέμπτης: «Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε, να βγούμε για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να αποφύγουμε νέες εκπλήξεις».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags