Facebook Pixel Λοτζέσκι: «Καλύτερος πέρυσι στη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός, για αυτό πήρε τον τίτλο ο ΠΑΟ»!
| 2017-08-23 18:48:00

Λοτζέσκι: «Καλύτερος πέρυσι στη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός, για αυτό πήρε τον τίτλο ο ΠΑΟ»!

Λοτζέσκι: «Καλύτερος πέρυσι στη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός, για αυτό πήρε τον τίτλο ο ΠΑΟ»!

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην φετινή σεζόν, εξήγησε γιατί έχασαν πέρυσι ως παίκτης του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα από το Τριφύλλι, ενώ αποκάλυψε και πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στον Παναθηναϊκό, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τους περσινούς τελικούς και την κατάσταση της υγείας του. 

«Προφανώς η κατάσταση είναι διαφορετική. Είναι λίγο περίεργο όμως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν. Για κάθε ομάδα της Euroleague, στόχος είναι να πάμε στα playoffs, στο Final Four. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος» τόνισε ο Ματ Λοτζέσκι στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τους περσινούς τελικούς: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στους τελικούς και άξιζε το πρωτάθλημα».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, τόνισε: «Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω».

Κατέληξε λέγοντας: «Τέλειωσαν όλα τώρα. Οι κουβέντες γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags