Facebook Pixel Tα "θέλω" του περήφανου Μανόλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-25 11:25:00

Tα "θέλω" του περήφανου Μανόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Tα "θέλω" του περήφανου Μανόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

O Mανόλο Χιμένεθ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του μετά την πρόκριση επί της Μπριζ στους ομίλους του Europa League και μίλησε για το τι περιμένει από την ομάδα του στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στο κανάλι της ΑΕΚ:

 «Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μαζί, να έχουμε πολλλές επιτυχίες και η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει, να κερδίζουμε τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, η ομάδα να αποδείξει ότι μπορεί να είναι φιλόδοξη, μία ομάδα μοντέρνα και μεγάλη.

Και για τις δύο περιόδους που ήμουν εδώ είμαι περήφανος. Στην πρώτη περίοδο, αν και ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, είμαι πολύ περήφανος για ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που οι περισσότεροι από αυτούς θέλανε και προσπαθούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, αν και δεν πληρώνονταν στην ώρα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την φετινή φάση που είμαι και πάλι εδώ είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και την διοίκηση, που στηρίζει οικονομικά και είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε φιλοδοξία, να παίζουμε και να προσπαθούμε να δίνουμε το 100%. Άλλες φορές θα πάμε καλά, άλλες φορές δεν βγαίνουν τόσο καλά, αλλά αυτό που θέλω εγώ είναι να δείξουμε ότι σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να το κερδίσουμε.

Η ομάδα πάντα θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα τα πράγματα δεν μπορεί να βγαίνουν πάντα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές είσαι ανώτερος, άλλες κατώτερος από τον αντίπαλό σου, αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε έτσι και να δείξουμε ότι μπαίνουμε δυνατά σε κάθε παιχνίδι».

Δείτε το video:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags