Facebook Pixel Δίνει το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Σιμόες!
| 2017-08-26 15:29:00

Δίνει το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Σιμόες!

Δίνει το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Σιμόες!

Ο Πορτογάλος άσος της ΑΕΚ έχει ανεβασμένες τις μετοχές του αυτή την περίοδο...

Η δήλωση του 28χρονου Αντρέ Σιμόες στο συνδρομητικό κανάλι: «Είναι ιστορική στιγμή η είσοδός μας στους ομίλους του Europa League, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να είναι το μυαλό μας επικεντρωμένο στο πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να επηρεαστούν απ' τον ανθουσιασμό της πρόκρισης και να επικεντρωθούν στο επόμενο ματς;

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να μπορέσεις να αλλάξεις το ...τσιπ. Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα και σε άλλες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι και ο προπονητής θα θέλει, όπως κι εμείς να συνεχίσουμε νικηφόρα και να είμαστε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη μια νίκη στην έδρα μας και επιθυμούμε να τις διπλασιάσουμε, γιατί το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Πέρυσι η ΑΕΚ έπαιρνε δύσκολα βαθμούς μακριά απ' την έδρα της. Πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία τους να ξεκινήσουν θετικά το πρωτάθλημα και μακριά από το Ολυμπιακό στάδιο;

«Πέρυσι ένας απ' τους λόγους που δεν παίρναμε εύκολα νίκες εκτός έδρας ήταν και η ψυχολογία. Μπαίναμε στο γήπεδο και πιστεύαμε ότι δύσκολα θα φύγουμε με τη νίκη. Φέτος είναι διαφορετική η κατάσταση σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι οφείλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε γήπεδο γιατί είμαστε η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags