Facebook Pixel Παίκτης του Ολυμπιακού "έφερε" τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-26 17:33:00

Παίκτης του Ολυμπιακού "έφερε" τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης του Ολυμπιακού "έφερε" τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μαροκινός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποκάλυψε τον ρόλο που είχε "ερυθρόλευκος" άσος στη μεταγραφή του.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι ένας από τους παίκτες που ρώτησε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν αποφασίσει να πει το "ναι" ήταν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης του Ολυμπιακού, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.

Παράλληλα, δήλωσε ευτυχισμένος που είναι μέλος του Δικεφάλου και τόνισε ότι θέλει να προσφέρει στην ομάδα πολλά γκολ και ασίστ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες σκέψεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Χρειαζόμουν μια καινούργια εμπειρία στην καριέρα μου και έτσι αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Μετά από εννιά χρόνια στην Ιταλία, ήθελα να παίξω σε μια διαφορετική χώρα, με άλλο στυλ παιχνιδιού. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Σχετικά με το τι έκανε μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του: «Απλώς περίμενα. Περίμενα και ήλπιζα ότι όλα θα τελειώσουν, όσο πιο γρήγορα γινόταν. Πλέον όλα τελείωσαν και είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ αλλά και ποιους ρώτησε για την ομάδα, ανέφερε: «Ρώτησα τον Μάμε Τιάμ, που παίξαμε μαζί την περσινή σεζόν και είχε βρεθεί στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες και επίσης τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην ομάδα του Τορίνο και είμαστε ακόμα φίλοι. Και οι δυο είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους.  Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω, ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Ρωτήθηκε για τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν πριν από δυο χρόνια. Η τελευταία διετία δεν ήταν ιδιαίτερα θετική για μένα. Θέλω να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για να το κάνω. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ο παίκτης που ήμουν στο παρελθόν. Γνωρίζω ότι η ομάδα πέρυσι τερμάτισε κοντά στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι φέτος μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Δεν βρίσκομαι στο 100% αυτήν την στιγμή. Ολοκλήρωσα την καλοκαιρινή προετοιμασία με την Έμπολι, και δούλεψα καλά αυτό το διάστημα. Πλέον πρέπει να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου για να αποκτήσω ρυθμό, κάτι που δεν γίνεται μέσα από τις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να πάρω συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά. Θέλω να δείξω όλα όσα μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Είμαι επιθετικός παίκτης, θέλω να σκοράρω και να μοιράσω ασίστ, όσο πιο συχνά μέσα στην σεζόν».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι μοιάζουν με αυτούς της Νάπολι, όπου αγωνίστηκα για δυόμιση χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να νιώθει την υποστήριξη των οπαδών. Μπορώ να τους πω μόνο, ότι θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και ελπίζω να τους προσφέρω χαρούμενες στιγμές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags