Facebook Pixel "Μπαλωθιές" μέσα στα Χανιά, αλλά όχι από τον Πλατανιά!
| 2017-08-26 21:08:00

"Μπαλωθιές" μέσα στα Χανιά, αλλά όχι από τον Πλατανιά!

"Μπαλωθιές" μέσα στα Χανιά, αλλά όχι από τον Πλατανιά!

Με δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά η Ξάνθη νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι στα Χανιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους Ακρίτες αφού στην πρώτη αξιόλογη φάση τους κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ.

Ο Μπρίτο πήρε την μπάλα στο κέντρο, κινήθηκε στα αριστερά, απέφυγε Ντικαμονά και Καρυπίδη και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Ομπερχάουζερ για το 0-1 στο 18'.

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι "σόκαραν" ξανά τον Πλατανιά, καθώς στο 25' ο Γέντρισεκ διαμόρφωσε το 0-2 με κοντινή προβολή.

Στην συνέχεια οι Κρητικοί πίεσαν, είχαν μια πολύ σημαντική στιγμή με τον Γκζέλτσακ στο 39', διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι, ωστόσο δεν μπόρεσαν ποτέ να απειλήσουν σοβαρά την εστία της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να έρθει απόλυτα φυσιολογικά αυτό το 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (Στανισάβλιεβιτς 31'), Αγγελόπουλος (Μπούτνικ 63'), Ενσικουλού, Ντεβέσα (Πατράλης 77'), Κοροβέσης, Γκζέλτσακ.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κίκε (Τριάδης 60'), Μπρίτο (Κάστρο 83'), Γέντρισεκ (Μεχία 76').

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags