Facebook Pixel Η απάντηση Μαϊστόροβιτς στις φήμες
| 2017-08-27 08:14:00

Η απάντηση Μαϊστόροβιτς στις φήμες

Η απάντηση Μαϊστόροβιτς στις φήμες

Διαβάστε πώς σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στους Σουηδούς τα όσα ακούγονται για τη Γουλβς.

Το μυαλό του Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στην ΑΕΚ, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να τονίζει πως η καλύτερη προοπτική για τον ίδιο είναι ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά ο Μαϊστόροβιτς είπε στο σουηδική «SVT Sport»:«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την εξέλιξη που έχουμε δείξει από την στιγμή που πήρα την δουλειά, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή βάση για να δουλεύουμε με το εξωτερικό. Ο πρόεδρος είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος που μας δίνει ότι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες. Έχουμε τρομερή υποστήριξη από τους οπαδούς μας και αυτοί αξίζουν μια ομάδα που θα κερδίζει τίτλους και θα τους ικανοποιεί», είπε αρχικά.

Για τα σενάρια με την Γουλβς: «Στο μόνο πράγμα στο οποίο είμαι συγκεντρωμένος είναι να φτιάξω μια δυνατή ΑΕΚ που θα διεκδικεί τίτλους και θα παίξει στην Ευρώπη μετά από χρόνια»

Για το τι συζήτησε με τον Ζόρζε Μέντες στο ραντεβού που είχαν: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Γουλβς: «Η καλύτερη προοπτική για εμένα αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ. Ο στόχος μου όπως ξαναείπα είναι να χτίσω μια ΑΕΚ που θα είναι δυνατή και θα παλεύει για να κερδίσει το πρωτάθλημα και να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Την περασμένη σεζόν κάναμε μια φοβερή αντεπίθεση και πήγαμε στα προκριματικά του Champions League και τώρα χτίζουμε σε αυτό, φτιάχνοντας ένα ρόστερ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο και να παίζουμε συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags