Facebook Pixel Οι τελευταίες πληροφορίες για Ζέκα - Αυτούς θα πάρει ο Παναθηναϊκός αν φύγει!
| 2017-08-28 00:30:00

Οι τελευταίες πληροφορίες για Ζέκα - Αυτούς θα πάρει ο Παναθηναϊκός αν φύγει!

Οι τελευταίες πληροφορίες για Ζέκα - Αυτούς θα πάρει ο Παναθηναϊκός αν φύγει!

Συνεχίζεται το... σίριαλ με τον αρχηγό του Τριφυλλιού! Τί συμβαίνει με την Κοπεγχάγη και ποιες θα είναι οι κινήσεις των Πρασίνων σε περίπτωση που τον χάσουν;

Το θέμα του Κάρλος Ζέκα και της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Κοπεγχάγη συνεχίζει να μονοπωλεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.

Οι Δανοί φέρονται έτοιμοι να επανέλθουν με νέα πρόταση για τον αρχηγό του Τριφυλλιού, μετά την πρώτη που απορρίφθηκε.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα προσφορά των Δανών θα ανέρχεται σε ένα ποσό μεταξύ 2-2,5 εκατομμυρίων ευρώ και είναι πολύ πιθανό να γίνει δεκτή αυτή τη φορά από το Τριφύλλι και ο έμπειρος χαφ να πωληθεί!

Όσο για το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τα χρήματα της μεταγραφής; Τα νεότερα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι πιθανότατα τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για τρεις μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα. Δηλαδή, για έναν αντικαταστάτη του Ζέκα στα χαφ, έναν εξτρέμ, καθώς κι έναν κεντρικό αμυντικό, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.

Πάντως, η στήλη Sportdog Penalty σας είχε ενημερώσει ήδη από τις 25 Αυγούστου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και τους στόχους του Παναθηναϊκού σε ενδεχόμενη πώληση του Ζέκα!

Δείτε τα σχετικά tweet:
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags