Facebook Pixel Μόνο για τον ΠΑΟΚ είχε μάτια ο Μακ!
| 2017-08-29 14:53:00

Μόνο για τον ΠΑΟΚ είχε μάτια ο Μακ!

Μόνο για τον ΠΑΟΚ είχε μάτια ο Μακ!

Σε συνέντευξη του στη Σλοβακία, ο μεσεοπιθετικός του Δικεφάλου τόνισε πως μόλις κατάλαβε οτι δεν θα ήταν βασικός στη Ζενίτ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η μόνη του επιλογή. 

«Ξεκίνησα την σεζόν με την Ζενίτ, αλλά η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη ότι δεν θα πάρω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Μίλησα με τον προπονητή μου και του ξεκαθάρισα πως θέλω να πάω δανεικός και η μόνη ομάδα που θα πήγαινα θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ έχω παίξει ξανά και νιώθω πολύ καλά εκεί. Η Ζενίτ το δέχθηκε και όλα τελείωσαν γρήγορα. Στην Ελλάδα γνωρίζω το περιβάλλον, τους ανθρώπους και όλα είναι πιο εύκολα για εμένα. Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ»

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αποκλεισμό στο Europa League από την Εστερσουντ που ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να επιφέρει κάτι καλό για τη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Η μόνη απογοήτευση ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, αλλά θέλουμε να επανέλθουμε με την κατάκτηση ενός τίτλου στην Ελλάδα. Θα έχουμε λιγότερα ματς και περισσότερο χρόνο για αποκατάσταση...» ολοκλήρωσε ο Μακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags