Facebook Pixel «Ναι» από Μελισσανίδη, έρχεται ο Αραούχο! Το τηλεφωνήμα που έφερε τη μεγάλη ανατροπή
| 2017-08-30 19:36:00

«Ναι» από Μελισσανίδη, έρχεται ο Αραούχο! Το τηλεφωνήμα που έφερε τη μεγάλη ανατροπή

«Ναι» από Μελισσανίδη, έρχεται ο Αραούχο! Το τηλεφωνήμα που έφερε τη μεγάλη ανατροπή

Ο Αργεντινός παικταράς θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Διαβάστε πως έγινε η ανατροπή και δέχθηκε η Λας Πάλμας να τον δώσει και πότε έρχεται.

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς παρά τη διακοπή των συζητήσεων που υπήρξε το απόγευμα της Τετάρτης ανάμεσα στην Ένωση και την Λας Πάλμας, τελικά πριν από λίγο υπήρξε οριστική συμφωνία.

Ο Αργεντινός άσος θα έρθει στην Ένωση και πάλι ως δανεικός, μόνο για έναν χρόνο και χωρίς οψιόν αγοράς, κάτι που δεν ήθελε βέβαια σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που σταμάτησε να συζητάει με τους Ισπανούς, ωστόσο λόγω… πιέσεων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «οκ» να κλείσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Αραούχο ήταν… τρελαμένος να έρθει ξανά στην Ένωση και επικοινώνησε ο ίδιος με τον Μελισσανίδη, ώστε να του ζητήσει να συμφωνήσει να έρθει ως δανεικός, έστω και χωρίς οψιόν. Μάλιστα, μετέφερε στο «αφεντικό» των κιτρινόμαυρων και την πεποίθησή του, ότι θα προσπαθήσει και θα τα καταφέρει μέσα στη σεζόν να αλλάξει τη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Έτσι λοιπόν, ο Τίγρης έδωσε το «οκ» και η μεταγραφή έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Αραούχο αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη και σίγουρα στο αεροδρόμιο θα γίνει… πανικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τα έσπασε» η ΑΕΚ με βασικό άσο, τον πουλάει πριν τη λήξη των μεταγραφών – Γιατί τον δίνει όσο-όσο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags