Facebook Pixel "Γλυκιά" ήττα και πρόκριση για Αιγινιακό
| 2017-08-30 21:06:00

"Γλυκιά" ήττα και πρόκριση για Αιγινιακό

"Γλυκιά" ήττα και πρόκριση για Αιγινιακό

Η ομάδα της Πιερίας έχασε με 2-1 από την Βέροια, αλλά το γκολ που σημείωσε στο 90' ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Βέροια βρέθηκε αγκαλιά με την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο Αιγινιακός με γκολ στο 90' της... πήρε το εισιτήριο μέσα από τα χέρια! Οι γηπεδούχοι, είχαν προηγηθεί 1-0 με γκολ του Ρούνεϊ, το οποίο ήταν και το πρώτο της Βέροιας στο Κύπελλο μετά από 658 λεπτά και έδειχναν πως θα οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.

Τελικά όμως, στο 88'... αγκάλιασαν την πρόκριση, μιας και ο Σουλιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-0 δίνοντας στην ομάδα του σκορ πρόκρισης. Δύο λεπτά αργότερα ο Αιγινιακός βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και τελικά να... κλέψει την πρόκριση. Ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα από κεφαλιά πάσα του Γιαζιτζόγλου και με σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας (77' Λαζόπουλος), Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης (90'+2 Ζυγκερίδης), Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας (84' Νύκταρης), Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (90'+5 Αντωνιάδης), Δωματάς (90'+1 Ανδρικόπουλος), Λεφίδης, Σοφιάνης (73' Προσκυνητόπουλος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags