Facebook Pixel Οι δύο στόπερ που φέρνει ο Ολυμπιακός, η επόμενη μεταγραφή του Χάσι και το... μεγάλο μπαμ!
| 2017-08-30 20:12:00

Οι δύο στόπερ που φέρνει ο Ολυμπιακός, η επόμενη μεταγραφή του Χάσι και το... μεγάλο μπαμ!

Οι δύο στόπερ που φέρνει ο Ολυμπιακός, η επόμενη μεταγραφή του Χάσι και το... μεγάλο μπαμ!

Μέχρι και τέσσερις μεταγραφές είναι πολύ πιθανό να κάνουν οι Πειραιώτες στο φινάλε. Οι δύο αμυντικοί που έρχονται, η επιλογή του προπονητή και η «καψούρα»!
 

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, καθώς απομένουν λιγότερες από 24 ώρες για να λήξει η προθεσμία και πλέον στο Λιμάνι… τρέχουν για να κάνουν ένα πολύ δυνατό φινάλε.

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης έχει «κλείσει» το χρυσό deal για την πώληση του Ρέτσου στη Λεβερκούζεν με 22 εκατομμύρια ευρώ και τις τελευταίες ώρες γίνονται επαφές και συζητήσεις, ώστε να έρθει τόσο ο αντικαταστάτης του όσο και ο δεύτερος στόπερ που ψάχνουν οι Πειραιώτες.

Ο πρώρος στη λίστα είναι φυσικά ο Μπιόρν Ένγκελς ο οποίος... προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα. Το όνομα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Μπριζ «παίζει» εδώ και μέρες πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ και, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεσή του θα έχει αίσιο τέλος. Στον Ολυμπιακός όμως αναμένεται να αποκτήσουν και δεύτερο στόπερ, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία πως είναι κοντά και σε συμφωνία με τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς.

Ο 26χρονος διεθνής στόπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν υπολογίζεται και μετά την συμφωνία για την πώληση του Ρέτσου, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα χέρια με τους Γερμανούς για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού ως το επόμενο καλοκαίρι.

Κινήσεις όμως και θα γίνουν και σε άλλες θέσεις, καθώς ο Μπέσνικ Χάσι έχει αποφασίσει να φέρει στο Λιμάνι και έναν τερματοφύλακα και παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος πιέζει για να έρθει στο Λιμάνι.

Τέλος, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως σας έχει γράψει από νωρίς το πρωί το SportDog.gr, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το… τεράστιο μπαμ με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος αποτελεί τη «μεγάλη καψούρα» του καλοκαιριού και οι πρωταθλητές θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον φέρουν πάλι πίσω στο Γ. Καραϊσκάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο άσους "δίνει" ο Ολυμπιακός για τον "killer" - Πώς έκλεισαν το deal - Έχουν "ξεφύγει" οι Ερυθρόλευκοι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags