Facebook Pixel Αυτή είναι η συμφωνία για Αραούχο - Πόσα έδωσε η ΑΕΚ για να τον φέρει πάλι πίσω στην Ελλάδα
| 2017-08-30 20:48:00

Αυτή είναι η συμφωνία για Αραούχο - Πόσα έδωσε η ΑΕΚ για να τον φέρει πάλι πίσω στην Ελλάδα

Αυτή είναι η συμφωνία για Αραούχο - Πόσα έδωσε η ΑΕΚ για να τον φέρει πάλι πίσω στην Ελλάδα

Η Ένωση μπορεί να μην κατάφερε να βάλει οψιόν αγοράς, όμως έκλεισε μία φοβερή συμφωνία για τον παίκτη που την αλλάζει επίπεδο. Έτσι «χτυπάει» το πρωτάθλημα!

Αν και πέρας από… 40 κύματα, η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει ξανά δικό της τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος την Πέμπτη έρχεται στην Ελλάδα και αναμένεται να ζήσει απίστευτες στιγμές στο αεροδρόμιο, όπου θα τον υποδεχθούν χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ.

Παρότι ο Αργεντινός ήταν η μεγάλη «καψούρα» της Ένωσης όλο το καλοκαίρι, λίγο έλειψε να χαλάσει το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η Λας Πάλμας ξεκαθάρισε τόσο στους Κιτρινόμαυρους όσο και στον ίδιο τον παίκτη, ότι αν επιμένει να φύγει, θα φύγει δανεικός χωρίς οψιόν.

Στην ΑΕΚ αρχικά δεν ήθελαν με τίποτα να δεχθούν αυτή τη συμφωνία, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πήρε πάνω του και μετά από επικοινωνία και με τον παίκτη, αποφάσισε να τον φέρει έστω και ως δανεικό για έναν χρόνο!

Ο «Δικέφαλος» λοιπόν βάζει ξανά στο ρόστερ του έναν πολύ καλό παίκτη, για τον οποίο μάλιστα δεν χρειάστηκε να πληρώσει και πάρα πολλά. Ο Αραούχο θα πάρει ένα «βαρβάτο» συμβόλαιο, το οποίο θα φτάσει τις 700.000 ευρώ, ποσό που αξίζει και… βγάζει όμως μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά την συμφωνία με της Λας Πάλμας, η ΑΕΚ θα πληρώσει στην ομάδα των Καναρίων Νήσιων 800.000 ευρώ και περιμένει το επόμενο καλοκαίρι, να κάτσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags