Facebook Pixel Τρέχει για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ – Έφτασε ο Ζαμπράνο!
| 2017-08-31 17:24:00

Τρέχει για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ – Έφτασε ο Ζαμπράνο!

Τρέχει για το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ – Έφτασε ο Ζαμπράνο!

Ο Περουβιανός άσος έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά, ωστόσο η μεταγραφή του στον Δικέφαλο δεν είναι ακόμα… τελειωμένη.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει να κλείσει και τρίτη μεταγραφή εντός της ημέρας κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Μαουρίτσιο που ανακοινώθηκε και τον Βιεϊρίνια που βρίσκεται στα γραφεία για τις υπογραφές, πριν από λίγο έφτασε στην Θεσσαλονίκη και ο Κάρλος Ζαμπράνο.

Ο Περουβιανός στόπερ είναι η… βόμβα που κυνηγάει ο Δικέφαλος για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο πλέον ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ, καθώς θα πρέπει να γίνουν όλα τα απαραίτητα για να ανακοινωθεί η μεταγραφή μέχρι απόψε στις 20.00.

Ο Ζαμπράνο έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 16:30 και δίχως να χαθεί χρόνος μαζί με άνθρωπο του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Ο 28χρονος αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα περιμένει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τη Ρούμπιν Καζάν, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Ζαμπράνο αναμένεται να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags