Facebook Pixel «Μπάσιμο» κορυφαίας ομάδας για Μιραλάς!
| 2017-08-31 19:26:00

«Μπάσιμο» κορυφαίας ομάδας για Μιραλάς!

«Μπάσιμο» κορυφαίας ομάδας για Μιραλάς!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Βέλγου άσου, ο οποίος είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Έβερτον, έστω και στο… παρά πέντε. Τι αποκαλύπτει ρεπόρτερ του ESPN!

Το όνομα του μπορεί να «έπαιξε» πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακά το τελευταίο 24ωρο, αφού και ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ωστόσο ο Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πώς ούτε το φετινό καλοκαίρι θα γυρίσει στο Λιμάνι του Πειραιά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει και στην Έβερτον, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως κορυφαία ομάδα του Νησιού, έκανε κίνηση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιογράφο του ESPN, στο… κόλπο για την απόκτηση του Μιραλάς είναι πιθανό να μπει στο φινάλε των μεταγραφών η Άρσεναλ!

Ο Ντέιβιντ Ιζέκιελ υποστήριξε στα social media ότι οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν κινηθεί για τον Τόμας Λεμάρ, της Μονακό, αλλά προσανατολίζονται να το πράξουν για τον Βέλγο επιθετικό της Εβερτον.

«Ακούω ότι τα ρεπορτάζ που θέλουν την Αρσεναλ να προσφέρει 92 εκατ. λίρες για τον Τόμας Λεμάρ δεν ισχύουν. Τώρα θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Κέβιν Μιραλάς», έγραψε χαρακτηριστικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags