Facebook Pixel Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Κρέσπο!
| 2017-08-31 22:46:00

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Κρέσπο!

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Κρέσπο!

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Ισπανού που τραυματίστηκε στην προπόνηση!

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο χτύπησε στο γόνατο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και τρόμαξε τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια οριστική εκτίμηση για τον τραυματισμό του, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Ισπανός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την προπόνηση:

Όταν όλος ο κόσμος είχε το νου του στις μεταγραφές, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους μόνο στο ποδόσφαιρο.

Η διπλή προπόνηση, άλλωστε, δεν τους άφηνε περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Ειδικά αυτού του είδους διπλή προπόνηση, καθώς οι ρυθμοί ανέβηκαν αρκετά. Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, μέσω κυκλικών ασκήσεων με μπάλα.

Το απόγευμα η προσέγγιση αφορούσε περισσότερο την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Μαουρίτσιο που ξεκίνησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το δυσάρεστο νέο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (01.09).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags