Facebook Pixel Επίσημο: Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο!
| 2017-09-01 22:03:00

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο!

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο!

Μετά από... περιπέτειες, ο Περουβιανός αμυντικός είναι οριστικά παίκτης του Δικεφάλου!

Μπορεί να άργησε, εξαιτίας της κωλυσεργίας της πλευράς της Ρουμπίν Καζάν, και να αναγκάστηκε να ζητήσει την έγκριση της FIFA, αλλά... τέλος καλό!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κάρλος Ζαμπράνο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Ρούμπιν Καζάν για τον μονοετή δανεισμό του Κάρλος Ζαμπράνο.
01.09.2017

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1989 στην πόλη Καγιάου του Περού κι άρχισε να μαθαίνει στις ακαδημίες της Ντεπορτίβα Καντολάο.

Το 2006 και σε ηλικία μόλις 16 ετών ο Κάρλος ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Σάλκε που επένδυσε πάνω του μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 με το Περού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου των Γερμανών και έγινε αρχηγός της Κ19 της Σάλκε.

Δύο χρόνια αργότερα, στα 19 του πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα. Με τους Royal Blues συνολικά είχε 20 συμμετοχές κι ένα γκολ μέχρι να μεταγραφεί το 2010 στην Σανκτ Πάουλι όπου έμεινε δύο χρόνια με 31 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την οποία καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στη Γερμανία. Έπειτα από 117 συμμετοχές με την ομάδα της Φρανκφούρτης, το περασμένο καλοκαίρι ο Περουβιανός μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ρούμπιν Καζάν.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Ζαμπράνο κλήθηκε στην Εθνική Περού το 2008 κι έκτοτε μετρά 43 συμμετοχές και τρία γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags