Facebook Pixel Πήγε "φτιαγμένος" ο Γιαννιώτας!
| 2017-09-05 16:27:00

Πήγε "φτιαγμένος" ο Γιαννιώτας!

Πήγε "φτιαγμένος" ο Γιαννιώτας!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας παρουσιάστηκε επίσημα από τη Βαγιαδολίδ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο στην Primera Division τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας εξτρέμ θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Segunda και κατά την παρουσίασή του επισήμανε πως ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει την άνοδο στην Πριμέρα τη φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βαγιαδολίδ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στην άνοδο. Είμαι ένας παίκτης που παίζω στη γραμμή, αισθάνομαι καλύτερα όταν παίζω στη δεξιά πλευρά αλλά μπορώ εξίσου καλά και στην αριστερή πτέρυγα. Αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί ο Μίγκελ Άνχελ Γκόμεθ με έκανε να αισθανθώ σημαντικός παίκτης. Δεν με ενδιαφέρει που θα αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω προλάβει να δω κάποιο ματς ως τώρα, μόνο τα χάιλαιτς, και αυτό που είδα μου άρεσε. Ελπίζω να βοηθήσω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιαννιώτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags