Facebook Pixel Μεγάλες αλήθειες και αυτοκριτική από τον Κόκε
| 2017-09-05 20:50:00

Μεγάλες αλήθειες και αυτοκριτική από τον Κόκε

Μεγάλες αλήθειες και αυτοκριτική από τον Κόκε

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε για τον Αρη και τον κόσμο του, ενω τοποθετηθηκε με απόλυτη αυτογνωσία για την παρουσία του στους κίτρινους... Τι είπε για τη ζωή που έκανε και τη νοοτροπία του.

Ο Σέρχιο Κόκε φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM.

Αναλυτικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη ανέφερε:

Για την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

"Ήταν δύσκολο. Έπρεπε όμως να γίνει. Δεν βρήκα κάποια ευκαιρία την τωρινή στιμη να παίξω ποδόσφαιρο και το αποφάσισα. Μπορώ να μπορούσα παίξω και περισσότερο, όμως δεν έχω την επιλογή να παίξω κάπου αλλου. Δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον. "

Για την καριέρα του:

"Είμαι περήφανος για την καριέρα μου, όμως είμαι στεναχωρημένος που σταματάω τώρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένα κλαμπ που να μου δίνει το ανάλογο πάθος με εκείνο που είχα στον ΑΡΗ. Θα σπουδάσω τώρα στην Ισπανία και επόμενος μου στόχος είναι να γίνω τεχνικός διευθυντής. "

Για τον ΑΡΗ:

"Ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά ένα κομμάτι της καριέρας μου. Είναι το μέρος που αισθάνομαι πάθος για το ποδόσφαιρο. Μόνο στον ΑΡΗ ένιωσα έτσι. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ μου έδωσαν αρκετά και εγώ τους έδωσα πολλά. Τώρα που σταματάω δεν θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα. Ελπίζω για το καλό του κόσμου και της πόλης να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ. Είναι καλό για όλους, ακόμη και τους αντιπάλους το να επιστρέψει η ομάδα. '

Για το πρώτο του τέρμα με τον ΑΡΗ:

"Είναι εκτός έδρας, όχι στο Κλ. Βικελίδης, και το θυμάμαι σαν να ήταν τώρα. Κάθε στιγμή με τον ΑΡΗ είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Ακούω για το παιχνίδι με την Μπόκα και ελπίζω να γίνει, θα προσπαθήσω να έρθω, όμως το πρόγραμμά μου είναι πιεσμένο με τα μαθήματα στην ισπανική ομοσπονδία. Θέλω να είμαι εκεί όμως. "

Για την πτωτική πορεία της καριέρας του μετά τον ΑΡΗ:

Ο καθένας ήξερε πως δεν ηθελα να φύγω από την ομάδα. Έπρεπε να φύγω από την ομάδα. Πήγα σε ομάδες που δεν μου άρεσαν και δεν μου ταίριαζαν. Δεν μου έβγαζαν το πάθος που είχα στον ΑΡΗ. Και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα. "

"Πήρα πολλά περισσότερα από τον ΑΡΗ, περισσότερα από όσα μπόρεσα να δώσω. Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι, γνωρίζουν τον αληθινό Κόκε, μπορούσα να δώσω πολύ περισσότερα, μου έλειπε όμως η τεράστια ομάδα για να απωγειωθεί η καριέρα μου. Ποτέ δεν πίνω αλκοολ στην ζωη μου, δεν είμαι για "πάρτι", είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως δεν παρέμεινα συγκεντρωμένος, είχα θέματα στην διατροφή μου και δεν έκανα την ιδανική ζωή για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν είχα την κατάλληλη νοοτροπία, ώστε να πετύχω πολλά περισσότερα."

Για την Ατλέτικο:

"Η Ατλέτικο ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου. Μια μέρα θα ξαναέρθουν αυτές οι στιγμές. Τώρα όμως η ομάδα πρέπει να επιστρέψει. "

Για τον ΑΡΗ που επιστρέφει:

"Ο ΑΡΗΣ πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Τα παιχνίδια ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ είναι χρήσιμα στον κόσμο της πόλης. Λείπουν τα δυνατα ντέρμπι. Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ πήρε ξανα τον Βιερίνια και χαίρομαι που ο Νετο βρίσκεται σε καλη κατασταση και μπορεί να βοηθήσει φετος την ομαδα. Τετοιοι παίκτες είναι πολυτελεια για τις ομάδες."

Για τον κοσμο του ΑΡΗ και για το αγαπημενο του σύνθημα:

"Θα τραγουδήσω μαζί με τον κόσμο το αγαπημένο μου σύνθημα. Ένα για τον ΠΑΟΚ που το λέω στο youtube αλλά δεν είναι για τον αέρα τώρα..." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags