Facebook Pixel Επική απάντηση Άρη στον Ζαμπέτα για το ενδιαφέρον των Γερμανών...
| 2017-09-06 12:12:00

Επική απάντηση Άρη στον Ζαμπέτα για το ενδιαφέρον των Γερμανών...

Επική απάντηση Άρη στον Ζαμπέτα για το ενδιαφέρον των Γερμανών...

Ο Αντώνης Ζαμπέτας με ανάρτηση του στα social media μίλησε σχετικά με την συνάντηση των Γερμανών μάνατζερ και του Καρυπίδη, με την ΠΑΕ να δίνει την αυστηρή απάντησή της για το θέμα...

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Ζαμπέτα:

"Καλησπερα στον κόσμο του ΆΡΗ. Η προσπάθεια μου να βρω επενδυτή πιστεύω πως είναι γνωστή.

Έχω ετοιμάσει σε συνεργασία με οικονομοτεχνικό ένα Businessplan 78 σελίδων με πλήρη οικονομική ανάλυση για το τι χρειάζεται ο ΆΡΗΣ για να ξαναγίνει ΆΡΗΣ. Στην προσπάθεια μου αυτή, συνεργάτες στην Γερμανία κατάλαβαν πολύ καλά τι σημαίνει ΆΡΗΣ ποια είναι η προοπτική και οι δυνατότητες και συμφώνησαν να ασχοληθούν.

Έχουν στείλει στην ΠΑΕ 2 επιστολές και μετά και από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Καρυπιδη κανονίστηκε να γίνει ένα ραντεβού πρώτης γνωριμίας. Αυτό κλείστηκε τελικά το Σάββατο για Δευτέρα στην Βέροια. Έτσι κλείσαμε γιατί και εγώ ήμουν στο εξωτερικό 4 άνθρωποι μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος του επενδυτή τα εισιτήρια Κυριακή για Θεσσαλονίκη.

Δύο ώρες μετά ήρθε πρόταση αλλαγής του ραντεβού για Αθήνα αλλά αυτό δεν ήταν πλέον εφικτό. Φτάσαμε όλοι Κυριακή απόγευμα Θεσσαλονίκη και αποφασίσαμε να πάμε στο γήπεδο να δούμε το φιλικό. Υπήρξε επαφή αλλά δεν άλλαξε κάτι και η συνάντηση ακυρώθηκε. Δυστυχώς χάθηκε άλλη μια ευκαιρία, αλλά δεν τελείωσε τίποτα".

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει: "Δεν σπαταλάμε χρόνο για ασόβαρες υποθέσεις με… βερμούδες. Καλύτερα να μην μιλήσουμε, γιατί κάποια θα εκτεθούν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags