Facebook Pixel Ο Χάσι πήρε θέση για Καπίνο και Προτό!
| 2017-09-07 12:15:00

Ο Χάσι πήρε θέση για Καπίνο και Προτό!

Ο Χάσι πήρε θέση για Καπίνο και Προτό!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στη βελγική εφημερίδα "Het Nieuwsblad" ξεκαθάρισε για το ποιον από τους δύο θεωρεί ως πρώτο γκολκίπερ.

Ο Χάσι σημείωσε λοιπόν πως ο Σίλβιο Προτό έρχεται ως αναπληρωματικός του Στέφανου Καπίνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Χάσι, η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε προκειμένου ο Καπίνο να εξελιχθεί και να βοηθηθεί από την παρουσία του 34χρονου Προτό στις προπονήσεις.

«Ο Σίλβιο ξέρει ότι ξεκινάει ως δεύτερος. Ο Καπίνο είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακάς μας και δεν είναι δυσαρεστημένος. Ο Σίλβιο μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Πρέπει να του προσφέρει ανταγωνισμό και να τον βελτιώσει. Ο Σίλβιο θα αγωνίζεται στο Κύπελλο», ανέφερε ο Χάσι.

Παράλληλα, ο Αλβανός τεχνικός αναφέρθηκε και στη «μάχη» που δόθηκε με την Οστάνδη, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, προκειμένου ο Προτό να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος γκολκίπερ είχε πιέσει για τη μεταγραφή του στους «πρωταθλητές» Ελλάδας με την Οστάνδη να τον υποβιβάζει στη δεύτερη ομάδα, επικαλούμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

«Δεν συμφωνώ με το γεγονός ότι η Οστάνδη υποστηρίζει ότι δεν ήμασταν σωστοί. Συγγνώμη, αλλά ο Μαρκ Κούκε (σ.σ. πρόεδρος του βελγικού συλλόγου) είχε υποσχεθεί στον Σίλβιο να φύγει ως ελεύθερος σε ομάδα του εξωτερικού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags