Facebook Pixel Άρχισαν τα όργανα οι «μεγάλοι»... Τρελό παρασκήνιο με τους διαιτητές - Ποιος φοβάται ποιον για... σφαγή!
| 2017-09-07 14:30:00

Άρχισαν τα όργανα οι «μεγάλοι»... Τρελό παρασκήνιο με τους διαιτητές - Ποιος φοβάται ποιον για... σφαγή!

Άρχισαν τα όργανα οι «μεγάλοι»... Τρελό παρασκήνιο με τους διαιτητές - Ποιος φοβάται ποιον για... σφαγή!

"Καυτή" αναμένεται να είναι η επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ισχυρές ομάδες... τρέμουν τους ρέφερι και προετοιμάζονται για "μπλόκα"! Διαβάστε τι συμβαίνει...

Μετά από την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, η δράση στη Super League επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακο και, όπως φαίνεται, αναμένεται να είναι... καυτή.

Οι ομάδες δεν έχουν αποκλειστικά το μυαλό τους στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σκέφτονται και τους... διαιτητές, θεωρώντας σε κάποια στρατόπεδα ότι συγκεκριμένοι ορισμοί δεν είναι και τόσο... αθώοι.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό βλέπουν πολύ καχύποπτα την επιλογή του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, παρότι με τον συγκριμένο ρέφερι οι Ερυθρόλευκοι μετρούν συνολικά 13 νίκες σε 14 παιχνίδια.

Η... ανησυχία των πρωταθλητών αποτυπώνεται με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο και στα σημερινά πρωτοσέλιδα του "ερυθρόλευκου" Τύπου, όπου σύσσωμα γίνεται λόγος, μέσα σε άλλα, για "μπλόκο" και "φονικό τρίο" (ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ).

Την ίδια στιγμή, παρόμοια φαίνεται πως είναι η κατάσταση και στον Παναθηναϊκό, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα, όπου διαιτητής έχει οριστεί ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Βέβαια, οι Πράσινοι δεν έχουν εκφράσει επίσημα κάποιο... παράπονο, ούτε υπάρχει σχετική αναφορά στα "πράσινα" Μέσα, ωστόσο είναι δεδομένο πως επιφυλάσσονται και περιμένουν με... αγωνία να δουν πώς θα αντιμετωπιστεί η ομάδα τους από τον συγκεκριμένο ρέφερι.

Ήδη, άλλωστε, και παρότι έχουν περάσει μόλις δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, στην πρεμιέρα και στον αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη, όπου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσίασε κακό πρόσωπο και λίγο έλειψε να γνωρίσει την ήττα (1-1).

Εξάλλου, η Κέρκυρα θεωρείται ότι είναι μια ομάδα που διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ κι αυτό φαίνεται πως το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους στον Παναθηναϊκό...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags