Facebook Pixel Πρώην του Παναθηναϊκού πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα!
| 2017-09-07 17:26:00

Πρώην του Παναθηναϊκού πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα!

Πρώην του Παναθηναϊκού πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα!

Με θητεία σε Παναθηναϊκό και Superleague, αλλά τώρα αποφάσισε να αγωνιστεί στην ομάδα της Football League.

Ο λόγος για τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα, έχοντας διαγράψει θητεία σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Πλατανιά, Ξάνθη και Ζάκυνθο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλίας: Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (www.aotrikala.gr), το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τόνισε: «Η υγεία που βγάζει η ομάδα και η φιλοσοφία της, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση και έπειτα από το ραντεβού μου με την διοίκηση φτάσαμε εύκολα σε συμφωνία. Γνωρίζω τους περισσότερους συμπαίκτες μου όπως γνωρίζω και τις ικανότητες τους και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Η Football League είναι ένας μαραθώνιος και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τον φέρουμε στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags