Facebook Pixel «ΑΕΚ είμαστε, θα νικήσουμε εύκολα την ΑΕΛ…»
| 2017-09-07 21:53:00

«ΑΕΚ είμαστε, θα νικήσουμε εύκολα την ΑΕΛ…»

«ΑΕΚ είμαστε, θα νικήσουμε εύκολα την ΑΕΛ…»

Αν δει ο Κούγιας την δήλωση του Γαλανόπουλου, σίγουρα θα έχουμε παρεξηγήσεις!

Την εμπιστοσύνη του ότι η ΑΕΚ θα μπορέσει να φτάσει σε μια εύκολη νίκη επί της ΑΕΛ εξέφρασε ο Κώστας Γαλανόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA

Ο μέσος της «Ένωσης» τόνισε παράλληλα ότι στο μυαλό όλων είναι πρώτα από όλα η αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς και στη συνέχεια θα ασχοληθούν όλοι για την πρεμιέρα του Europa League με τη Ριέκα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μια διακοπή συνήθως κάνει κακό στις ομάδες. Εμάς όμως δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει αυτό το γεγονός. Προπονούμαστε κατάλληλα για να ετοιμαστούμε ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και φυσικά να πάρουμε τη νίκη αφού πρόκειται για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι».

Για τον παράγοντα «έδρα»: «Για όλες τις ομάδες ισχύει ότι η δύναμή τους είναι η έδρας τους. Το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά η ΑΕΚ έχει ακόμα και στα πιο «μικρά» ματς τον κόσμο που χρειάζεται για να το κάνει έδρα. Το παιχνίδι της Κυριακής βέβαια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών κι έτσι περιμένουμε μια πιο... κρύα ατμόσφαιρα».

Για την ΑΕΛ: «Δεν μας ανησυχεί κάτι. Είμαστε η ΑΕΚ, παίζουμε στο γήπεδό μας και θα βγούμε να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και όσα δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι θα πάρουμε εύκολα τη νίκη».

Για το ότι ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς: «Ο αγώνας του Europa League σίγουρα είναι στο μυαλό των παικτών. Μετά από χρόνια άλλωστε η ομάδα βρίσκεται στους ομίλους. Πρέπει όμως να είμαστε προσηλωμένοι στο ματς της Κυριακής και μετά απ' το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση στη Ριέκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags