-->
08/09/17 - 13:45

Αδιανόητα πράγματα για τον Νίνη – Τι ζήτησε μικρή ομάδα για να υπογράψει και το εφιαλτικό σενάριο...

Ποιος το περίμενε ότι ο διεθνής μέσος, κάποτε το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα, θα είχε αυτή την απίστευτη κατάληξη στην καριέρα του. Πού... παλεύει για να πάρει μεταγραφή;

Αδιανόητα πράγματα για τον Νίνη – Τι ζήτησε μικρή ομάδα για να υπογράψει και το εφιαλτικό σενάριο...
23.889views 0shares

Την κατιούσα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό εαυτό του, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Ο Έλληνας μέσος είναι αυτό το διάστημα ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ χθες κυκλοφόρησε μια φήμη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ξάνθη, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Στην πραγματικότητα ο παίκτης είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο... Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Πετάχ Τίκβα, με την οποία έχει συμφωνήσει προφορικά, αλλά ακόμα το deal δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα, μιας και εκκρεμεί ο ποδοσφαιριστής να περάσει από μια σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων.

Ο διεθνής άσος έχει κακό ιστορικό τραυματισμών κατά το παρελθόν και ο σύλλογος από το Ισραήλ θέλει να διαβεβαιωθεί πρώτα ότι είναι απόλυτα υγιής (εξετάζοντας κυρίως τα γόνατά του), πριν πέσουν οι υπογραφές.

Μπορεί η Πετάχ Τίκβα να θεωρείται μια μικρομεσαία ομάδα στη χώρα της, ωστόσο ο Σωτήρης Νίνης δεν έχει πλέον το... λαμπερό όνομα του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ολοκληρώσει ακόμα και μια τέτοια μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, αν κάτι δεν πάει καλά στο Ισραήλ, ο παίκτης δεν έχει άλλη επίσημη πρόταση στα χέρια του, ενώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Κίνα, όπου εκεί η αγορά έχει κλείσει. Είναι ορατός, δηλαδή, ο κίνδυνος, αν χαλάσει η μετακόμιση στην Πετάχ Τίκβα, ο Έλληνας άσος να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων...  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ