Facebook Pixel Η αποκάλυψη Χάσι για Καπίνο - Προτό!
| 2017-09-08 18:44:00

Η αποκάλυψη Χάσι για Καπίνο - Προτό!

Η αποκάλυψη Χάσι για Καπίνο - Προτό!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεταγραφή του έμπειρου τερματοφύλακα στο Λιμάνι, για τα χρήματα που δαπανήθηκαν, αλλά και για το ποιος θα φοράει το Νο1.
 

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει η μεταγραφή του Προτό στον Ολυμπιακό, καθώς πλέον η παρουσία του Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ δεν θεωρείται τόσο σίγουρη. Άλλωστε, ο Βέλγος γκολκίπερ μπορεί να έχει πατήσει τα 34, όμως έχει εμπειρίες και μπορεί να σταθεί με άνεση στο υψηλό επίπεδο.

Ο Χάσι λοιπόν, σε συνέντευξη του τόνισε πως ο Καπίνο είναι πρώτος γκολκίπερ και σημείωσε όμως ότι ο Προτό βρίσκεται στην θέση του αναπληρωματικού για να του δίνει έξτρα πίεση και να τον κάνει καλύτερο.

Διαβάστε τι δήλωσε στη Nova:

"Ο Προτό ήρθε γιατί θέλαμε να ενισχυθούμε με έναν τερματοφύλακα πιο έμπειρο.

Οι γκολκίπερ μας είναι πολύ νέοι σε ηλικία. Στέφανος και ο Λευτέρης είναι 23 χρονών, ο τέταρτος γκολκίπερ μας είναι 18 χρονών και χρειαζόμασταν κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Γνωρίζω τον Προτό, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, τον πήραμε σε πολύ καλή τιμή και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Καπίνο να γίνει ακόμη καλύτερος.

Για εμένα πρώτος γκολκίπερ παραμένει ο Καπίνο, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα, έχει κερδίσει τη θέση του με την αξία του και γνωρίζοντας ότι από πίσω του υπάρχει ο Προτό θα δουλέψει και θα γίνει ακόμη καλύτερος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags