Facebook Pixel Σώθηκε με πέναλτι στο 97' η Σπόρτινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-08 23:18:00

Σώθηκε με πέναλτι στο 97' η Σπόρτινγκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σώθηκε με πέναλτι στο 97' η Σπόρτινγκ!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού "φλέρταρε" με την πρώτη απώλειά της στο πρωτάθλημα, αλλά πήρε δραματική νίκη με 3-2 στην έδρα της Φεϊρένσε!

Μετά από 4 σερί νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, παραλίγο η Σπόρτινγκ να κάνει το πρώτο της στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Εντούτοις, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού κατάφερε να πα΄ρει τη νίκη επί της Φεϊρένσε και να κάνει το "5 στα  5", αν και παραλίγο να... αυτοκτονήσει!

Η Σπόρτινγκ προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε κοντινό σουτ του Κοάτες στο 62' και ωραίο ψηλοκρεμαστό πλάσέ του Μπρούνο Φερνάντες στο 64'. Παρ' όλα αυτά,  οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σίλβα στο 69' και ισοφάρισαν με τον Ετεμπό στο 80'. Τελικά, η νίκη για τη Σπόρτινγκ ήρθε με τον πλέον δραματικό τρόπο. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κοάτες κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπας Ντοστ για το τελικό 3-2!

Πάντως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Σπόρτινγκ πιθανότετα έχασε τον Φάμπιο Κοεντράο ενόψει Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος μπακ τραυματίστηκε.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με τους: Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (24’ Ρουίς / 85’ Ιούρι Μεδέιρος), Κοάτες, Ματιέ, Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Μπατάλια, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ακούνια (85’ Ντουμπιά), Ντοστ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags