Facebook Pixel Άδικο έχει ο Μπακάκης;
| 2017-09-09 16:00:00

Άδικο έχει ο Μπακάκης;

Άδικο έχει ο Μπακάκης;

Ο Αγρινιώτης μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, μίλησε στη NOVA για το ματς με την ΑΕΛ, αλλά και για τις προσθήκες των Αραούχο, Κονέ.

Αναλυτικά ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ τόνισε στη Nova:

“Όταν υπάρχει διακοπή είναι σίγουρο ότι χάνεις τον ρυθμό. Κάποια παιδιά έπαιξαν στις Εθνικές ομάδες, εμείς κάναμε ένα φιλικό με την Καλλιθέα ώστε να διατηρηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί κι ένα ευρωπαϊκό ματς το οποίο πρέπει να αφήσουμε στην άκρη. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί θα είναι δύσκολο και ένα απ' αυτά που κρύβουν τις παγίδες. Μην ξεχνάμε ότι οι εξέδρες θα είναι άδειες κι αυτό το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Ριέκα".

- Είπες ότι το ματς με τη Λάρισα είναι απ' αυτά που κρύβουν παγίδες. Είναι κι απ' αυτά που δίνουν τίτλο;

"Αυτό που βλέπουμε κάθε χρόνο είναι ότι όποια ομάδα παίρνει τα "μικρά" παιχνίδια, στο τέλος κατακτά το πρωτάθλημα. Στα ντέρμπι μπορείς να χάσεις ή να πάρεις τρεις βαθμούς, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Είναι περισσότερο θέμα γοήτρου. Για να πάρεις πρωτάθλημα οφείλεις να παίρνεις όλα αυτά τα "μικρά παιχνίδια και να μην πετάς βαθμούς".

- "Κρύο" περιμένεις το ΟΑΚΑ χωρίς κόσμο;

"Σίγουρα επηρεάζει, αφού είναι ένα μεγάλο γήπεδο. Όταν έχουμε τη στήριξη του κόσμου όλα είναι διαφορετικά. Εμείς όμως οφείλουμε να το αφήσουμε στην άκρη, να κοιτάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι και να παρουσιαστούμε σοβαροί. Να μπούμε όπως πάντα με δύναμη και πάθος για να νικήσουμε".

- Εδώ και λίγες μέρες έχει ενισχυθεί μεσοεπιθετικά η ομάδα με τον Αραούχο και τον Κονέ. Πόσο πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν αυτές οι κινήσεις;

"Ήρθαν δύο πολύ καλοί παίκτες και με την ποιότητα που έχουν πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Πρέπει να κατανοήσουν κι αυτοί τη νοοτροπία του προπονητή. Ο Σέρχιο (Αραούχο) τον γνωρίζει από πέρυσι, ο Παναγιώτης (Κονέ) είναι ποιοτικός παίκτης και επίσης θα βοηθήσει σε όσα ζητάει ο προπονητής. Γενικά θα μας βοηθήσουν για να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags