Facebook Pixel Αρνείται να χάσει φέτος ο Λεβαδειακός – Έριξε… μπαλοθιά στο 90’ στον Πλατανιά!
| 2017-09-10 20:09:00

Αρνείται να χάσει φέτος ο Λεβαδειακός – Έριξε… μπαλοθιά στο 90’ στον Πλατανιά!

Αρνείται να χάσει φέτος ο Λεβαδειακός – Έριξε… μπαλοθιά στο 90’ στον Πλατανιά!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά, με τους Κρητικούς να προηγούνται  με τον Μπούντνικ στο 57’ και τους Βοιωτούς, που ήταν ανώτεροι, να ισοφαρίζουν στο 90’ με τον Μητρόπουλο.

Την τρίτη του διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μετά από τα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος αν και ήταν ανώτερος σε όλο το 90λεπτο από τον Πλατανιά, κατάφερε να πάρει στο 90΄με το γκολ του Μητρόπουλου με κεφαλιά από κοντά.

Οι Πράσινοι του Ζοσέ Ανιγκό για ακόμα ένα ματς έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, ωστόσο συνεχίζουν να έχουν τεράστιο πρόβλημα στα τελειώματα της φάσης. Ο Μπραντάο έδωσε μάχες, όμως είναι φανερό πως δεν φτάνει η μπάλα σε αυτόν για να σκοράρει και χρειάζεται να κάνει παραπάνω πράγματα στο γήπεδο από όσα πρέπει. Ο Πλατανιάς από την άλλη προσπάθησε να κλέψει το ματς, βρήκε το γκολ με ωραία συνεργασία στο 57’ από κοντινή προβολή του Μπούντνικ και στη συνέχεια γύρισε πίσω για να κρατήσει το σκορ. Απέναντι στο φλύαρο Λεβαδειακό άνοιξε για 90 λεπτά, όμως στην τελευταία και ίσως μοναδική τόσο καλή φάση των γηπεδούχων, δέχθηκε το γκολ για το 1-1.

Το πήρε πάνω του

Δεν ξεχώρισε κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, ωστόσο σίγουρα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο Έλληνας μέσος βρέθηκε εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1 στο 90’ και χάρισε τον βαθμό στον Λεβαδειακό.

Γίναμε… προπονητές

Ο Ζοσέ Ανιγκό για ακόμα ένα ματς κατέβασε τον Λεβαδειακό με επιθετικούς προσανατολισμούς και το αγαπημένου του 3-4-3. Φανέλα βασικού πήραν οι Επασί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Αντιλέχου, Νιάς, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Γιακουμάκης, Μπραντάο και Γιουσούφ. Ο Ντικαμονά έδωσε τη θέση του στον Πριντέτα λόγω τραυματισμού, ενώ στο 60’ πέρασε στο παιχνίδι ο Γιακουμάκης, αλλά και πάλι δεν έδωσε λύση στο επιθετικό πρόβλημα. Οι Βοιωτοί έχουν ποιότητα, κυκλοφορούν εξαιρετικά την μπάλα, όμως υστερούν στην τελική προσπάθεια, αν και βρήκαν δίχτυα με τις αλλαγές συστήματος στο φινάλε (χρησιμοποιήθηκε και το 4-4-1-1).

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Παράσχος απέδειξε πως είναι από τους κορυφαίους Έλληνες τεχνικούς για να «κλέβει» εκτός έδρας, παρότι σήμερα χρειάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Κατέβασε τον Πλατανιά με 4-3-3 και στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Koκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Μπούντνικ οι Ενσικουλού. Η ομάδα της Κρήτης πρόσεχε κυρίως τα μετόπισθεν και μετά το γκολ, έκλεισε όλους τους χώρους προς την εστία της και λίγο έλειψε να πάρει το τρίποντο.

Η φάση

Χωρίς συζήτηση, η φάση της αναμέτρησης ήταν το γκολ στο 90’ Ο Γιουσούφ απέφυγε εξαιρετικά τον Καρυπίδη με προσποίηση, έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Μητρόπουλος με «καρφωτή» κεφαλιά από κοντά, έκανε το 1-1.

Σου σφυρίζω

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και επειδή ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή, ο Νεοφυτιάδης δεν χρειάστηκε να σφυρίζει πολύ και ούτε υπήρξε η δύσκολη φάση. Όποτε χρειάστηκε, αποφάσισε σωστά.

Μία είναι η ουσία

Μπορεί ο Πλατανιάς να νιώθει αδικημένος από το γκολ στο 90’, ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος, έπαιξε ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο όπως οι Κρητικοί και άξιζε την ισοπαλία. Οι Βοιωτοί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, είχαν εξαιρετική εικόνα, όμως τους λείπει το εύκολο γκολ. Αν τον βρουν, θα κάνουν σπουδαία πράγματα φέτος. Ο Πλατανιάς, με τον Παράσχο δεν θα κινδυνέψει, όμως δεν θα κάνει και κάτι παραπάνω ούτε φέτος.

Ξεκάθαρα

Το 1-1 μπορεί να μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο μάλλον αδικεί τον Λεβαδειακό και όχι τον Πλατανιά που δέχθηκε γκολ στο 90’. Οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι, έψαξαν το γκολ και θα μπορούσαν να το πετύχουν και νωρίτερα. Ο Πλατανιάς πάντως προσπάθησε να κλέψει το ματς, αλλά ήταν άτυχος.

Πάτα το

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags