Facebook Pixel Μέρα γιορτής στις "καρακάξες"!
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-10 20:36:00

Μέρα γιορτής στις "καρακάξες"!

Μέρα γιορτής στις "καρακάξες"!

Με γκολ του Τζαμάλ Λασέλ η Νιούκαστλ νίκησε εκτός έδρας τη Σουόνσι με 1-0, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο μακριά από το "Σεντ Τζέιμς Παρκ" από τον Δεκέμβριο του 2015!

Το αποτέλεσμα αδικεί την Σουόνσι, που ανά μεγάλα διαστήματα ήταν καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο οι “κύκνοι” έχασαν δύο καλές στιγμές, μία με σουτ του Αγιού από απόσταση που απέκρουσε ο Έλιοτ και μια κεφαλιά του Μόσον, που πέρασε χιλιοστά εκτός εστίας. Οι δύο πλευρές ζήτησαν από ένα πέναλτι, αλλά καλώς δεν το πήραν, με τον Λασέλ να έχει κάνει καθ’ όλα νόμιμη βουτιά πάνω στην μπάλα για να την καπακώσει μέσα στην περιοχή του και νωρίτερα τον Μερίνο να κάνει μια ξεκάθαρη βουτιά να εκμαιεύσει την απόφαση.

Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στη Νιούκαστλ, η οποία γενικά χτυπούσε στα ξαφνικά, με τον Φαμπιάνκσι να δείχνει για άλλη μία φορά τρομερά αντανακλαστικά και με το ένα χέρι να διώχνει σε κόρνερ κεφαλιά του Χοσέλου.

Ο Γάλλος αρχηγός έκανε τα πάντα για τις «καρακάξες», αφού όχι μόνο σκόραρε το νικητήριο γκολ (76’), αλλά λίγο νωρίτερα είχε απομακρύνει πάνω στην γραμμή σχεδόν σίγουρο τέρμα του Άμπραχαμ, γλιτώνοντας την ομάδα του από το 1-0.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags