Facebook Pixel Τρελάθηκε ξένος άσος του ΠΑΟ, «την έπεσε» και σε συμπαίκτη – Έξαλλος ο Ουζουνίδης, τον πέταξε έξω
| 2017-09-10 22:45:00

Τρελάθηκε ξένος άσος του ΠΑΟ, «την έπεσε» και σε συμπαίκτη – Έξαλλος ο Ουζουνίδης, τον πέταξε έξω

Τρελάθηκε ξένος άσος του ΠΑΟ, «την έπεσε» και σε συμπαίκτη –  Έξαλλος ο Ουζουνίδης, τον πέταξε έξω

Απαράδεκτη συμπεριφορά στην Κέρκυρα από βασικό ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού...

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα απόδοσης στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για τους Πράσινους.

Μέσα στους ποδοσφαιριστές που δεδομένα ήταν σε κακό βράδυ ήταν και ο Λουτσιάνο, ο οποίος εκτός από τη μέτρια αγωνιστική του παρουσία είχε και πολύ κακή συμπεριφορά.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος είχε πάρα πολλά αδικαιολόγητα νεύρα από την έναρξη της αναμέτρησης και διαμαρτυρόταν συνεχώς προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και προς τους συμπαίκτες του.

Είναι χαρακτηριστική δε μια φάση όπου έκανε λάθος πάσα και τα έβαλε με τον Τσάβες, από τον οποίο προφανώς ήθελε να είχε κάνει καλύτερη κίνηση. Ο Λουτσιάνο έγινε έξαλλος με τον Αργεντινό, στον οποίο τα έψαλλε σε πολύ έντονο τρόπο.

Λίγο αργότερα ο Λουτσιάνο τα έβαλε και με τον ρέφερι του αγώνα για μία λάθος υπόδειξη σε σουτ του, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα για την έντονη διαμαρτυρία του.

Ο Ουζουνίδης μάταια προσπαθούσε σε όλο το πρώτο μέρος να ηρεμήσει τον παίκτη του και έτσι αναγκάστηκε στην ανάπαυλα να τον αντικαταστήσει με τον Άλτμαν, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Βραζιλιάνος θα... φλέρταρε με την αποβολή του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags