Facebook Pixel "Είναι ντροπιαστικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, άλλα όνειρα είχαμε"...
| 2017-09-10 23:24:00

"Είναι ντροπιαστικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, άλλα όνειρα είχαμε"...

"Είναι ντροπιαστικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, άλλα όνειρα είχαμε"...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κέρκυρα, παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι το ξεκίνημα της ομάδας είναι ντροπιαστικό και αναγνώρισε τις ευθύνες των παικτών...

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη NOVA:

«Κανένας δεν ξεχώρισε σήμερα, δεν υποτιμώ την Κέρκυρα αλλά για να χάνουμε έτσι σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε κάτι καλά. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να κάνουμε την ομάδα να σταθεί στα πόδια της. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες για αυτή την εικόνα, φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, απόψε δεν μπήκαμε καλά στο ματς, είχαμε όμως κάποιες ευκαιρίες για γκολ και αν είχαμε σκοράρει θα λέγαμε τώρα ότι περάσαμε δύσκολα από την Κέρκυρα, αλλά περάσαμε.

Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας, ειδικά εκτός έδρας, γιατί αλλιώς ο αντίπαλος θα μας πληγώνει όπως σήμερα. Είναι ντροπιαστικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, άλλα όνειρα είχαμε, ξέραμε ότι κρατάμε το -2 από πέρυσι, αλλά δεν περιμέναμε τέτοια αρχή. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο και τον καταλαβαίνουμε, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους.

Πρέπει να συνέλθουμε, να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιδράσουμε μετά από ένα τόσο κακό ξεκίνημα. Είναι μεγάλη απώλεια ο Ζέκα, ήταν πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας, ο αρχηγός μας, βοηθούσε όλους τους ποδοσφαιριστές και μας λείπει πολύ, αλλά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε χωρίς αυτόν. Δεν γνωρίζω τα πλάνα του προπονητή, σήμερα έπαιξα μαζί με τον Όσκαρ (Χίλιεμαρκ), αυτός θα αποφασίσει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags