Facebook Pixel Γι' αυτά ευθύνεται ο Ουζουνίδης- Ο... Ομπαμεγιάνγκ της Κέρκυρας, ο Μουνιέ, ο Καμπέσας και τα «θηρία»!
| 2017-09-10 23:30:00

Γι' αυτά ευθύνεται ο Ουζουνίδης- Ο... Ομπαμεγιάνγκ της Κέρκυρας, ο Μουνιέ, ο Καμπέσας και τα «θηρία»!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Γι' αυτά ευθύνεται ο Ουζουνίδης- Ο... Ομπαμεγιάνγκ της Κέρκυρας, ο Μουνιέ, ο Καμπέσας και τα «θηρία»!

Ο Βαγγέλης Καράμαλης σχολιάζει την ατάκα του Έλληνα προπονητή, αμέσως μετά το νέο στραπάτσο («εγώ φταίω»), εξηγεί τις ευθύνες του και τον δικαιολογεί για μόνο έναν λόγο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά την ήττα στην Κέρκυρα, με τη φράση «είναι απλό, εγώ φταίω», σε μία προσπάθεια προφανώς να τραβήξει πάνω του όλη την γκρίνια και να κρατήσει μακριά τους παίκτες και να σώσει ό,τι μπορεί από την ομάδα του. Ο Έλληνας κόουτς σίγουρα είναι ο τελευταίος που φταίει για τα φετινά χάλια του Παναθηναϊκού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως για το ματς στο νησί των Φαιάκων έχει και αυτός ευθύνες.

Οι Πράσινοι για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασαν τραγική εικόνα και δεν είναι υπερβολή, αν πει κανείς πως μετέτρεψαν στο πρώτο ημίχρονο την Κέρκυρα σε Μπαρτσελόνα (λόγω χρωμάτων) και τον Ντουαλά σε... Ομπαμεγιάνγκ, καθώς μόνος του ταλαιπωρούσε όλη την άμυνα. Αν και ήταν εξαιρετικά δύσκολο, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χειρότερος σε σχέση με το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, όπου από τύχη τότε είχε πάρει την ισοπαλία.

Ο Ουζουνίδης παρότι είχε υποσχεθεί πως δεν θα είναι ξανά τόσο κακός ο Παναθηναϊκός και ότι μετά τη διακοπή θα εμφανίσει βελτίωση, στην Κέρκυρα αποδείχθηκε ότι τίποτα από τα δύο δεν συνέβη. Το Τριφύλλι είχε κάκιστη εικόνα αμυντικά, δεν άλλαζε πάσα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ έδειχνε πως στο διάστημα των δέκα ημερών, δεν άλλαξε το παραμικρό. Οι παίκτες ήταν εκνευριστικά ακίνητoι και περίμεναν την μπάλα στα πόδια τους!

Λάθος του Ουζουνίδη, όπως αποδείχθηκε βέβαια από την έκβαση του ματς, ήταν η επιλογή του να ρίξει όλους μαζί τους νέους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα, κίνηση που μπερδεύει τις ομάδες ακόμα και στα φιλικά της προετοιμασίας. Οι Πράσινοι ήταν ασύνδετοι, πράγμα απολύτως λογικό, ενώ οι περισσότεροι ήταν ανέτοιμοι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Μουνιέ, ο οποίος μετά τα δεκαπέντε λεπτά, δεν ακούμπησε μπάλα.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού μη έχοντας εμπιστοσύνη στους άλλους ποδοσφαιριστές του, πήρε το ρίσκο και πόνταρε στην ποιότητα των νεοφερμένων, ωστόσο δεν του βγήκε, καθώς και δεν έχουν από τώρα συνεργασίες και δεν είχαν δυνάμεις.

Λάθη έγιναν και στη διαχείριση του αγώνα από τον Ουζουνίδη, καθώς δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει ο Μουνιέ μετά το 45λεπτο, όπως και να βγει ο Λουτσιάνο, αν και φάνηκε πως δεν αποχώρησε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ενώ ίσως άργησε να μπει ο Καμπέσας, ο οποίος ήταν ο μόνος που απείλησε ουσιαστικά την Κέρκυρα.

Αναλύοντας το ματς, σίγουρα θα βρεθούν κι άλλα λάθη του Ουζουνίδη, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να του… φορτώσει όλη την ευθύνη για την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο ο φετινός Παναθηναϊκός. Ο προπονητής του Τριφυλλιού παλεύει με «θηρία», ασχολείται με δεκάδες άσχετα πράγματα στο Κορωπί και προσπαθεί μέσα από τη δουλειά του, να φτιάξει μία ομάδα από το μηδέν. Ίσως, σε κάποιες ομάδες να τα έχει καταφέρει, όμως τότε θα είναι πολύ αργά πλέον για τους Πράσινους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags