Facebook Pixel Συγκινημένος ο Βιεϊρίνια, τι είπε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ
| 2017-09-11 17:42:00

Συγκινημένος ο Βιεϊρίνια, τι είπε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Συγκινημένος ο Βιεϊρίνια, τι είπε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εμφανώς συγκινημένος μιλώντας για την Βόλφσμπουργκ, τονίζοντας πως η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ έγινε την καλύτερη στιγμή για εκείνον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Γερμανία:

Για τα συναισθήματα του ίδιου και της οικογένειας του κατά την βράβευση του: «Καταλάβαμε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μας ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Βόλφσμπουργκ, ήταν μια υπέροχη στιγμή για εμένα, ένα όμορφο συναίσθημα».

Για τις αναμνήσεις του από την Βόλφσμπουργκ: «Όταν ήμουν εκεί κάτω, μου ήρθαν όλες οι αναμνήσεις, το τι είχαμε βιώσει μαζί. Οι καλές στιγμές, όπως η κατάκτηση του κυπέλλου, το παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, η επιτυχία στο Supercup ή το γκολ μου στο παιχνίδι υποβιβασμού κατά της Braunschweig. Αλλά έχουμε περάσει και δύσκολες περιόδους μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα του θανάτου Τζούνιορ Μαλάντα».

Για την απόφαση του να φύγει από την Βόλφσμπουργκ: «Ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Δούλεψα πολύ σκληρά εδώ πέτυχα όσα θα μπορούσα. Έχω δώσει τα πάντα για την Βόλφσμπουργκ. Η υποστήριξη των οπαδών, είναι ίσως η επιβεβαίωση των όσων έχω προσφέρει. Άφησα ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου εδώ. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Βόλφσμπούργκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags