Facebook Pixel Φεύγει ή μένει ο "Πατίτο"; Άμεσες οι εξελίξεις!
| 2017-09-12 16:43:00

Φεύγει ή μένει ο "Πατίτο"; Άμεσες οι εξελίξεις!

Φεύγει ή μένει ο "Πατίτο"; Άμεσες οι εξελίξεις!

Διαβάστε το "καυτό" ρεπορτάζ για το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ και τους Νιούκαστλ Τζετς!

Η αυστραλιανή έκδοση του Goal.com υποστηρίζει ότι ο προπονητής της ομάδας της Αυστραλίας, Έρνι Μέρικ, άλλαξε γνώμη για την απόκτηση του άσου της ΑΕΚ!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα, "ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Πατίτο Ροντρίγκες δεν θα έρθει στους Newcastle Jets, αφού ο προπονητής Έρνι Μέρικ απέσυρε προσωπικά την προσφορά. Η ομάδα είχε αρχικά συμφωνήσει για μονοετές συμβόλαιο με 750.000 δολάρια με τον 27χρονο παίκτη της ΑΕΚ, όμως το deal χάλασε επειδή ο Μέρικ άλλαξε γνώμη".

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι: «Ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Πρίεστ λέγεται ότι είναι εξαγριωμένος με την απόφαση του Μέρικ, αφού πίστευε ότι ο πελάτης του είχε εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο με τους Jets με την προϋπόθεση να συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την αποχώρησή του. Οι εκπρόσωποι του Ροντρίγκες σκέφτονται τα νομικά του δικαιώματα, μέσω προσφυγής στη FIFA».

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή του Πατίτο θα προχωρούσε, καθώς η ΑΕΚ ήταν θετική, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος των Newcastle Jets τόνισε νωρίτερα σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του ήταν κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags