Facebook Pixel Βόμβες από γνωστό ΠΑΟΚτσή! "Βλακείες οι δηλώσεις Λουτσέσκου"!
| 2017-09-13 13:15:00

Βόμβες από γνωστό ΠΑΟΚτσή! "Βλακείες οι δηλώσεις Λουτσέσκου"!

Βόμβες από γνωστό ΠΑΟΚτσή! "Βλακείες οι δηλώσεις Λουτσέσκου"!

Η εσωστρέφεια συνεχίζεται στον Δικέφαλο με γνωστό μέλος της οικογένειας του συλλόγου να ρίχνει τα βέλη στον προπονητή της ομάδας!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας και σχολίασε τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα της Ριζούπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δήλωση Λουτσέσκου πως η κατάκτηση του τίτλου είναι απλά ένα όνειρο:
«Είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα στόχος του πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Το όνειρο για το πρωτάθλημα υπάρχει εδώ και 31 χρόνια. Πάντα όνειρο θα μείνει; Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έκανε αυτή τη δήλωση. Δείχνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Άρα να μην περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο. Εδώ και πέντε χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί με τις μεταγραφές που κάνει και διάφορες άλλες αλλαγές για την κατάκτηση ενός τίτλου. Και έρχεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου να πει πως δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα. Και ποιος είναι τότε; Δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα. Όταν είσαι σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, η Ξάνθη, ο Ατρόμητος το καταλαβαίνω να το λες αυτό. Αλλά όταν είσαι στον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα».

Για τη δήλωση περί στραβοπατημάτων του Ολυμπιακού: «Μα ακριβώς αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Τα στραβοπατήματα του Ολυμπιακού για όσο διάστημα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κι εμείς την ίδια στιγμή κάνουμε στραβοπατήματα πότε θα πάρουμε κεφάλι; Όταν ο Ολυμπιακός ασχοληθεί αποκλειστικά με το ελληνικό πρωτάθλημα; Έχουμε ένα βατό πρόγραμμα μέχρι την 7η – 8η αγωνιστική και μπορούσαμε να έχουμε οκτώ νίκες».

Για τα περί έλλειψης αυτοπεποίθησης της ομάδας: «Αυτά είναι βλακείες. Οι δηλώσεις του ήταν ατυχείς».

Για τη χθεσινή συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη: «Ενδεχομένως να ήθελε να προκαλέσει μεγαλύτερη συσπείρωση και να δείξει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια. Ήταν πολύ καλή κίνηση από πλευράς Σαββίδη. Πρέπει να καταλάβουν όλοι, και ο Λουτσέσκου, πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα. Το τι στόχο είχε όταν ήταν στην Ξάνθη δεν μας ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags