Facebook Pixel Φοβερή δήλωση Ομάρ για Μέσι - Τι είπε για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα
| 2017-09-13 19:58:00

Φοβερή δήλωση Ομάρ για Μέσι - Τι είπε για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Φοβερή δήλωση Ομάρ για Μέσι - Τι είπε για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, αλλά και στον Λιονέλ Μέσι.

"Φυσικά είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε συναντήσει ξανά τη Γιουβέντους. Τους κερδίσαμε σπίτι μας και φτάσαμε κοντά να τους αποτελειώσουμε στο Τορίνο, οπότε τα πάντα είναι πιθανά.

Η Σπόρτινγκ επίσης είναι μια πολύ καλή ομάδα, επομένως θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για κάθε βαθμό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο "www.dagbladet.no", πριν ερωτηθεί για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, απαντώντας με χιούμορ.

"Θα είναι Μέσι εναντίον Ομάρ. Αν θα είναι εύκολο ματς; Για ποιον; (γέλια) Για εμάς; Όχι. Θα είναι ωραίο να παίξουμε εναντίον των κορυφαίων παικτών του κόσμου, ειδικά εναντίον του Μέσι. Είναι απίστευτος και θα είναι ένα καλό τεστ.

Θα είναι πραγματικά όμορφο. Έχω παίξει στο Champions League ξανά και θυμάμαι πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια. Είναι τα καλύτερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κάποιος, επομένως είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Όσον αφορά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Ελαμπντελαουί τόνισε:

"Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι περίφημα και έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό της περσινής σεζόν. Έχασα πολλά ματς πέρσι και ήταν κρίμα. Τώρα νιώθω καλά και έχω αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags