Facebook Pixel To φοβερό... πέσιμο του Βράνιες στον Ανέστη και το «άσε με» του Χριστοδουλόπουλου στον Μπακασέτα
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-14 22:15:00

To φοβερό... πέσιμο του Βράνιες στον Ανέστη και το «άσε με» του Χριστοδουλόπουλου στον Μπακασέτα

To φοβερό... πέσιμο του Βράνιες στον Ανέστη και το «άσε με» του Χριστοδουλόπουλου στον Μπακασέτα

Μικρά-μικρά απ' την Κροατία και το εντυπωσιακό "διπλό" της Eνωσης κόντρα στη Ριέκα.

H AEK πήρε μεγάλη νίκη επί της Ριέκα στην Κροατία χάρη στο αριστοτεχνικό κοουτσάρισμα του Μανόλο Χιμένεθ αλλά και το άπλετο πάθος που έδειξαν οι παίκτες της.

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η ένταση που έβγαζαν οι Κιτρινόμαυροι στο γήπεδο που δεν έλειψαν τα νεύρα ακόμα και μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Είναι χαρακτηριστική μια φάση στο πρώτο ημίχρονο που ο Βράνιες δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί με τον Ανέστη σε ένα γύρισμα της μπάλας προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η άμυνα της ΑΕΚ και ο Βόσνιος στόπερ να... τρελαθεί.

Ο 27χρονος αμυντικός έγινε έξαλλος με τον Έλληνα πορτιέρο σε τέτοιο βαθμό που τον πλησίασε... απειλητικά και έβαλε το πρόσωπό του κοντά στο πρόσωπο του συμπαίκτη του.

Μία απίστευτη στιγμή έκρηξης από τον Βόσνιο που πάντα παίζει με μεγάλο πάθος και τα δίνει όλα στα γήπεδο. Φυσικά, δεν δόθηκε καμία συνέχεια στο σκηνικό, καθώς ήταν απλά νεύρα πάνω στη φάση.

Ένα φοβερό στιγμιότυπο ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης.

Ήταν όταν ο Μπακασέτας κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή και πήρε αμέσως την μπάλα για να το εκτελέσει, αλλά λογάριασε χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο και τον... Χιμένεθ.

Ο Λάζαρος του πήρε την μπάλα μέσα από τα χέρια, του είπε "άσε εμένα" και ο Ισπανός προπονητής έδωσε το σχετικό "οκ" από τον πάγκο.

Μάλιστα, ο Μπακασέτας απογοητεύτηκε από την κίνηση του συμπαίκτη του και ενώ αρχικά βρισκόταν δίπλα του στην εκτέλεση εντέλει αποχώρησε καθώς δε θα ήταν ο ίδιος ο εκτελεστής.

Πάντως, ο Λάζαρος δικαιώθηκε απόλυτα για την επιμονή του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και, φυσικά, ο Μπακασέτας ήταν από τους πρώτους που έτρεξε πάνω στον συμπαίκτη του για να πανηγυρίσουν μαζί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags