Facebook Pixel Tρομερές ατάκες Βιεϊρίνια: "Νόμιζα πως θα πάω στην ΑΕΚ"!
| 2017-09-15 13:59:00

Tρομερές ατάκες Βιεϊρίνια: "Νόμιζα πως θα πάω στην ΑΕΚ"!

Tρομερές ατάκες Βιεϊρίνια: "Νόμιζα πως θα πάω στην ΑΕΚ"!

Σε μεγάλη του συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" που επανακυκλοφορεί το Σάββατο 16/09, ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ ρίχνει βόμβες!

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει τον έρωτά του για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας του, ενώ μιλάει για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Φερνάντο Σάντος.

"Μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη την πρώτη φορά και βρέθηκα στον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν: έρωτας. Και τελειώσαμε... Στη πρώτη προπόνηση ήμουν στα αποδυτήρια και οι τοίχοι έτρεμαν. Βγήκα έξω και είχε 15.000 κόσμο. Αυτό με έκανε να αγαπήσω την ομάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Αν παίξουμε face to face με όλες τις ομάδες, έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Γύρισα στον ΠΑΟΚ για να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν κερδίζεις πρωτάθλημα με έναν παίκτη. Ούτε καν με έντεκα παίκτες. Το κερδίζεις με όλους, και με τους 30”.

Ο Βιεϊρίνια πάντα έχει έναν καλό λόγο για τον Ιβάν Σαββίδη και φυσικά για τον συμπατριώτη του και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο προχώρησε σε μια αποκάλυψη: "Ευχαριστώ τον Σαββίδη και την οικογένειά του για όλα όσα έχουν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Την πρώτη φορά που μίλησα με τον Σάντος νόμιζα ότι θα πάω στην ΑΕΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags