Facebook Pixel Το παραδέχτηκε ο Χάσι, φοβερή δήλωση: "Περπατούσαμε στο πρώτο μέρος..." - Τι είπε για Πάρντο
| 2017-09-17 00:02:00

Το παραδέχτηκε ο Χάσι, φοβερή δήλωση: "Περπατούσαμε στο πρώτο μέρος..." - Τι είπε για Πάρντο

Το παραδέχτηκε ο Χάσι, φοβερή δήλωση: "Περπατούσαμε στο πρώτο μέρος..." - Τι είπε για Πάρντο

Ο Μπεσνίκ Χάσι παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός απέναντι στον Αστέρα, μίλησε για τον Φελίπε Πάρντο, αλλά και για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου:

Την πληρότητα του ρόστερ και το τι έφταιξε σήμερα: Δεν μπορεί να συγκρίνεις το ματς με την Ξάνθη με το τωρινό. Με Ξάνθη είχαμε φάσεις αλλά σήμερα όχι. Δεν παίξαμε καλά με Αστέρα και στο α' μέρος είχαμε μόνο 2 φάσεις. Μία του Ένγκελς και μία του Οφόε. Στο πρώτο μέρος περπατούσαμε και δεν είχαμε καλό ρυθμό. Περίμενε κανείς αντίδραση από την ομάδα και δεν έγινε. Κάναμε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να γίνει. Ένα αχρείαστο πέναλτι. Μετά πήραμε ρίσκο δίχως να μπορέσουμε να κάνουμε καλά το παιχνίδι μας.

Τις επιλογές του και εάν έκανε λάθος: Γιατί; Είχαμε τόσο χρόνο. Δεν γίνεται να αλλάζεις διαρκώς παίκτες. Διαλέγεις πάντα το τι θα κάνεις και ανάλογα και με την αποκατάσταση.

Τον Πάρντο και γιατί δεν ήταν βασικός: Ναι τον εμπιστεύομαι τον Πάρντο. Ήταν να φύγει και τον κράτησα. Ήταν σε Ναντ και δεν έπαιζε. Τώρα τον κράτησα εδώ.

Την πίεση που έχει στον πάγκο του Ολυμπιακού: Πίεση υπάρχει πάντα. Στον Ολυμπιακό είμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Χτίζουμε ακόμα την ομάδα. Έχουμε 12 παίκτες νέους και τραυματισμούς. Να βρούμε τους αυτοματισμούς και τη νοοτροπία. Νιώθω διαρκώς πίεση και εγώ ο ίδιος βάζω παραπάνω πίεση στον εαυτό μου. Να βρεθούμε ως ομάδα και να βρούμε την καλή ψυχολογία.

Τον σχεδιασμό του για τις επόμενες αναμετρήσεις: Ξέρουμε πως θα έχουμε ματς ανά τρεις ημέρες. Έχουμε μεγάλη ομάδα. Να φτιάξουμε τη νοοτροπία και την ψυχολογία της ομάδας. Να ανακάμψουμε στην ψυχολογία μετά το κακό αποτέλεσμα και θα διαλέξουμε τον καλύτερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags