Facebook Pixel Όλα κρίνονται με ΑΕΚ - Το πρώτο όνομα για αντι-Χάσι!
| 2017-09-17 11:30:00

Όλα κρίνονται με ΑΕΚ - Το πρώτο όνομα για αντι-Χάσι!

Όλα κρίνονται με ΑΕΚ - Το πρώτο όνομα για αντι-Χάσι!

Από πρώτος... μάγκας μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπεσνίκ Χάσι έχει μετατραπεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε «αποδιοπομπαίο τράγο»!

Και όλοι ζητούν την αποπομπή του από την ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι τόσο τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, που έφεραν τον Κοσοβάρο τεχνικό σε δυσχερή θέση στον πάγκο του Ολυμπιακού όσο το γεγονός των αλλοπρόσαλλων -κατά γενική ομολογία- επιλογών του, μια και πρόλαβε να «εξαφανίσει» παίκτες (Ανσαριφάρντ, Μπεν, Μίλιτς, Σισέ), ενώ ταυτόχρονα κάποιους άλλους τους «έσκασε» βάζοντάς τους να παίζουν διαρκώς (Ζιλέ, Οφόε, Ρομαό και Μάριν).

Στο Λιμάνι είναι γεγονός πως δεν περίμεναν ποτέ μια τόσο γρήγορη μεταμόρφωση στη νοοτροπία και τις επιλογές του 46χρονου προπονητή, μια και μέχρι το ματς με τη Λαμία είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής και οι Πειραιώτες πίστευαν ότι πέτυχαν «διάνα» με τη συνεργασία τους μαζί του. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή άπαντες «βράζουν» στην ομάδα με όσα κάνει ο Χάσι και πλέον, το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται καταφανώς στον «αέρα».

Τα... πονταρίσματα ήδη πέφτουν βροχή για το αν θα κατορθώσει ο Κοσοβάρος να βγάλει τον Σεπτέμβριο στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πιθανό ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα είναι αδύνατο να δώσει στον προπονητή νέα παράταση στην παραμονή του στον Πειραιά.

Είναι χαρακτηριστικό και καθόλου αμελητέο, άλλωστε, ότι οι οργανωμένοι οπαδοί «βράζουν» μαζί του και μάλιστα, σύμφωνα με έντονες φήμες, μια μεγάλη μερίδα εξ αυτών συναντήθηκε το Σάββατο το βράδυ με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και ηγετικό στέλεχος της «Θύρας 7», Μιχάλη Κουντούρη, απαιτώντας την απόλυση του Χάσι. Πάντως, ο έμπειρος παράγοντας λέγεται πως προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η ερυθρόλευκη διοίκηση πήρε ένα ακόμα μήνυμα σχετικά με τον Κοσοβάρο.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ένας από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους της «Θύρας 7», αυτός του Παγκρατίου, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «το θέμα είναι να μην παρατραβήξει αυτό το αστείο με τον κύριο, γιατί η χρονιά τώρα άρχισε. Προλαβαίνουμε να διορθώσουμε την λάθος επιλογή και να κατακτήσουμε το 8ο σερί πρωτάθλημα, που τόσο πολύ όλοι μας θέλουμε».

Όπως όλα δείχνουν, ο Χάσι το έχει... χάσει το παιχνίδι της εμπιστοσύνης με την εξέδρα (πιθανότατα όμως και των ισορροπιών στα αποδυτήρια) και όπως φαίνεται, θα πρέπει να γίνουν... θαύματα για να διατηρήσει το πόστο του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ισως μάλιστα, όπως πιστεύουν πολλοί, να μην ήταν τελείως άσχετη με τις πιθανές εξελίξεις στον πάγκο του Ολυμπιακού η επιστροφή του Εστεμπάν Καμπιάσο στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγες μέρες αφότου ο Αργεντινός παλαίμαχος σούπερ σταρ απέκτησε δίπλωμα προπονητή.

Ο Καμπιάσο παρακολούθησε τη σαββατιάτικη αναμέτρηση από σουίτα του φαληρικού γηπέδου μαζί με τους παράγοντες των Ερυθρολεύκων, Αρμάντο Ουσίγιος και Φρανσουά Μοντέστο, με τους οποίος είχε εφ όλης της ύλης συζήτηση και μένει να φανεί αν προαλείφεται για να αναλάβει πόστο στην ομάδα και ποιο θα είναι αυτό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags