Facebook Pixel "Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την πίεση του Παναθηναϊκού"
| 2017-09-17 19:12:00

"Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την πίεση του Παναθηναϊκού"

"Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την πίεση του Παναθηναϊκού"

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Άκης Μάντζιος, συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθεια τους στη Λεωφόρο, συμπληρώνοντας οτι στάθηκαν καλά απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχαμε φρεσκάδα αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος συνεννόηση. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε πίεση αλλά δεν καταφέραμε να την εκμεταλλευτούμε. Συμπληρώσαμε δύσκολα παιχνίδια και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πάμε σε μία σειρά αγώνων με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Η ομάδα έδειξε ανταγωνιστική και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ όμως κρατάμε ότι σταθήκαμε καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για το αν η ομάδα ψάχνει τα πατήματά της: «Δεν είμαστε μόνοι μας. Παίξαμε με τον Πανιώνιο, στο Περιστέρι. Είμαστε νέα ομάδα, δεν μπορούμε να έχουμε σε τρία εκτός έδρας κατοχή μπάλα και δέκα ευκαιρίες. Μην τα μηδενίσουμε όλα. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο την κατοχή όμως δεν παίζουμε μόνοι μας».

Για το πρόσημο από αυτά τα ματς: «Το πρόσημο είναι θετικό γιατί έχουμε κάποιους βαθμούς. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι με τον Πανιώνιο όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags