Facebook Pixel Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κορυφή ο Άλτμαν
| 2017-09-17 20:18:00

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κορυφή ο Άλτμαν

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κορυφή ο Άλτμαν

Ο Ισραηλινός, σκόρερ του Τριφυλλιού στο 1-0 επί του Απόλλωνα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. Τι είπε για τα διοικητικά;

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών»:

Για το ματς: «Αισθάνομαι πολύ καλά για τη νίκη που καταφέραμε. Βεβαίως, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, είχε πάρα πολύ ζέστη και γι'αυτό και το παιχνίδι ήταν αργό. Σημειώνω όμως τη νίκη μας και τους τρεις βαθμούς και από εδώ και στο εξής ελπίζω ότι αυτή θα είναι η αρχή που θα μας οδηγήσει στους επόμενους αγώνες με νίκες».

Για το αν βελτιώθηκε ο Παναθηναϊκός: «Ναι, θεωρώ ότι παίξαμε ένα καλό ματς, όχι το καλύτερο βεβαίως που μπορεί να πιάσει η ομάδα. Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη και σε αυτό το θέμα τα καταφέραμε καλά. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ κοντά στο να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ, κρατάμε όμως τη νίκη μας».

Για τον φετινό στόχο και αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Είμαστε μία νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της για να μπορέσει να συνδεθεί καλύτερα. Θεωρώ ότι σίγουρα θα φτάσουμε στην κορυφή και θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για το γκολ και την απόδοσή του: «Κάθε φορά που μπαίνω να παίξω αποτελεί μία ευκαιρία για μένα και στόχο έχω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Χαίρομαι που μπόρεσα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου και μάλιστα μπόρεσα να είμαι αυτός που πέτυχε το γκολ. Από εκεί και πέρα θέλω να εκφράσω την χαρά μου και να πω ότι έτσι θα συνεχίσω».

Για τα διοικητικά, αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του και το αν υπάρχει ανησυχία: «Όχι, δεν έχω μιλήσει γι' αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι με πράγματα που είναι εκτός αγωνιστικού χώρου. Εγώ επικεντρώνομαι στον αγωνιστικό χώρο και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο».

Για την αφιέρωση στην σύντροφό του: «Η φιλενάδα μου ήρθε πρώτη φορά στο γήπεδο και της αφιέρωσα αυτό το γκολ. Βλέπετε ότι ήρθε και μου έφερε τύχη. Από τώρα και πλέον θα έχει διαρκείας, θα είναι συνέχεια μαζί μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μας ακολουθεί στους εκτός έδρας αγώνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags