Facebook Pixel Έριχνε... άσφαιρα στα Χανιά ο Πλατανιάς και έμεινε στο μηδέν
| 2017-09-17 20:05:00

Έριχνε... άσφαιρα στα Χανιά ο Πλατανιάς και έμεινε στο μηδέν

Έριχνε... άσφαιρα στα Χανιά ο Πλατανιάς και έμεινε στο μηδέν

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα, έφτιαξε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, όμως έμεινε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Χανιώτες προσπάθησαν πολύ για το πρώτο τους τρίποντο, απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες, οι κυριότερες με τους Ντεβέσα (64') και Ενσικουλού (75'), όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και έμειναν και πάλι στο "Χ", το τρίτο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε και με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν δίνοντας το βαθμό στην ομάδα του.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Πλατανιά με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Κοκκάλα κάτω από την εστία, τους Καρυπίδη και Πριντέτα στο κέντρο της άμυνας, τον Πλιάτσικα δεξιά και τον Σκαρντοβέλι αριστερά. Στάθης, Ντεβέσα και Στανισάβλιεβιτς ήταν στη μεσαία γραμμή, ενώ η επιθετική τριάδα απαρτίζονταν από τους Ενσικουλού, Μπούντνικ και Κοροβέση. Δημούτσος, Γκρζέλτσακ και Στόιτσεφ χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές, όμως δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν για να φτάσουν οι Κρητικοί στη πρώτη τους νίκη.

Για την Κέρκυρα ο Αλέκος Βοσνιάδης επέλεξε (σε διάταξη 4-2-3-1) τον Γιαννακόπουλο στο τέρμα, τους Ιωάννου και Γρομητσάρη στο κέντρο της άμυνας, τον Σπίνουλα στο δεξί άκρο και τον Σοϊλέδη στο αριστερό. Μπαλάφας και Σιόντης ήταν τα δύο χαφ, ενώ οι Επστάιν, Ντουάλα και Γκόμες πήραν θέση πίσω από τον προωθημένο Παμλίδη. Αρτυματάς και Ζορμπάς μπήκαν στον αγώνα και βοήθησαν αρκετά την ομάδα του Βοσνιάδη να φύγει με σημαντικό βαθμό από τα Χανιά.

Η ΦΑΣΗ: Η τεράστια ευκαιρία του Ντεβέσα στο 64'. Ο παίκτης του Πλατανιά πήρε την μπάλα από το λάθος του Γιαννακόπουλου, πλάσαρε προ κενής εστίας, όμως ο Σιόντης πρόλαβε και απομάκρυνε.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Στυλιαρά. 

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Η Κέρκυρα είναι η μεγάλη κερδισμένη από το ματς, αν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες που απώλεσε ο Πλατανιάς για να πάρει τη νίκη. Οι Φαίακες πήγαν για την ισοπαλία και τα κατάφεραν, μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Πλατανιάς έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, αφού έφτασε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Οι Κρητικοί παρότι έμειναν στο μηδέν έδειξαν καλά στοιχεία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και αν είναι λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια δεν θα αργήσουν να κάνουν την πρώτη νίκη τους. Όσο για την Κέρκυρα, δείχνει πως δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν, ακόμα και σε παιχνίδια που περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, όπως το σημερινό.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του αγώνα 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκάλας, Στάθης, Καρυπίδης (41' Δημούτσος), Πριντέτα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς (77' Γκρζέλτσακ), Ντεβέσα, Κοροβέσης (82' Στοϊτσεφ), Ενσικουλού, Μπούτνικ

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου (46' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Γκόμες, Ντουάλα (69' Ζορμπάς), Επστάιν (89' Κόντος), Παμλίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags