Facebook Pixel Ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
| 2017-09-18 13:45:00

Ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Τα πάνω-κάτω θέλουν να φέρουν στη Super League οι Πειραώτες – Τι ετοιμάζουν.

Εξοργισμένοι είναι στον Ολυμπιακό με όσα συμβαίνουν και φέτος στην ελληνική διαιτησία και όπως προκύπτει, ετοιμάζουν δυναμική παρέμβαση για να ταράξουν τα νερά.

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σάββας Θεοδωρίδης έστειλε το μήνυμα ότι «δυστυχώς, έχουμε... μπλέξει με την ΚΕΔ και τους καμικάζι της, αλλά δεν θα τους περάσει» και, σύμφωνα με όσα λένε στον Πειραιά, δεν περνάει αγωνιστική που να μη γίνονται... όργια εις βάρος του Ολυμπιακού. Ήδη στο Λιμάνι μιλάνε για ξεκάθαρη αλλοίωση της βαθμολογίας και δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι.

Από τη 2η αγωνιστική και το ματς με τη Λαμία γίνεται σαφής προσπάθεια να ανακοπεί η πορεία του Ολυμπιακού με κάθε τρόπο και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι πλέον, εμφανή, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται στο Λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι κινδύνεψαν να αφήσουν βαθμούς στο Περιστέρι απέναντι στη Λαμία, καθώς δεν τους δόθηκε 2ο, καθαρό, πέναλτι επί του Οφόε και στην τελευταία φάση του ματς δεν υποδείχτηκε οφσάιντ σε τρεις εκτεθειμένους παίκτες των τυπικά γηπεδούχων.

«Μπλόκο», σύμφωνα με τους Πειραιώτες, υπήρχε και την 3η αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη, όταν δεν δόθηκε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Λισγάρα, ενώ ο παίκτης θα μπορούσε και να είχε αποβληθεί. Αργότερα, ακυρώθηκε γκολ του Εμενίκε, αν και κανένα ριπλέι δεν ξεκαθάρισε ότι όντως ο Νιγηριανός σκόραρε με τη βοήθεια του χεριού του. 

Αλλά και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, η φάση του πέναλτι των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από γύρισμα συμπαίκτη του με την μπάλα να έχει περάσει καθαρά άουτ και να μην υποδεικνύεται το παραμικρό. Ακόμα, έμειναν ατιμώρητα δεκάδες σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επιδόθηκαν με… μαεστρία και στο παιχνίδι των καθυστερήσεων, χωρίς να τους γίνει ούτε μία σύσταση ή παρατήρηση από τον διαιτητή, Κουτσιαύτη, πριν από το 86ο λεπτό, όπως υποστηρίζουν οι Ερυθρόλευκοι.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε με το πέναλτι-εφεύρεση υπέρ της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία και τη μοιραία πτώση του Ολυμπιακού από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Λιμάνι κάνουν ήδη λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση της βαθμολογίας και ένα «πρωτάθλημα κωμωδία» και πλέον, ετοιμάζουν συντεταγμένη αντεπίθεση προς κάθε κατεύθυνση... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags