Facebook Pixel Φουντώνουν οι φήμες στον Ολυμπιακό για αντι-Χάσι!
| 2017-09-18 19:00:00

Φουντώνουν οι φήμες στον Ολυμπιακό για αντι-Χάσι!

του Κώστα Γκόντζου
Φουντώνουν οι φήμες στον Ολυμπιακό για αντι-Χάσι!

Τη στιγμή που ο Κοσοβάρος τεχνικός φαίνεται πως θα παίξει τα ρέστα του στο ματς με την Ένωση, τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο δίνουν και παίρνουν. 

Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τον Μπέσνικ Χάσι και πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο Λιμάνι, αν και εφόσον δεν αλλάξει άμεσα η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την Κυριακή την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι αν δεν καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες σε αυτό το ντέρμπι κορυφής, τότε δύσκολα ο Κοσοβάρος τεχνικός θα παραμείνει στη θέση του, ένα ενδεχόμενο για το οποίο να σας ενημερώσαμε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ λίγο μετά τη νέα γκέλα των Ερυθρολεύκων απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκνευρισμός στη διοίκηση για Χάσι

Ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης και παραλίγο να φέρει, όπως λένε οι πληροφορίες του sportdog.gr, ραγδαίες συνέπειες στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, επικράτησε η ψύχραιμη τάση εντός της ομάδας και ο Μπέσνικ Χάσι πήρε... παράταση ζωής μέχρι τα αμέσως επόμενα παιχνίδια.

Την ίδια στιγμή, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι ήδη κυκλοφορεί πως οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση. Στο sportdog.gr διαβάσετε σε χθεσινό ρεπορτάζ ότι ένας πιθανός αντικαταστάτης του Μπέσνικ Χάσι είναι ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ωστόσο ο Αργεντινός δεν είναι μία περίπτωση «καθολικής αποδοχής» λόγω της απειρίας του.

«Ψάχνεται» ο ελεύθερος ο Πογιέτ

Έτσι, υπάρχουν κι άλλα ονόματα που πιθανόν να εξετάζονται από τους Πειραιώτες. Όπως του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά και στο Λιμάνι λέγεται ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τη Σανγκάη Σενχούα της Κίνας, μιας και η ομάδα του ήταν στην 11η θέση της βαθμολογίας και αναζητά ξανά μια πιο ελκυστική προοπτική στην καριέρα του.

Θεωρείται ικανός τεχνικός, ισχυρή προσωπικότητα και γνώστης, βεβαίως, του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά από τη θητεία του στην Ένωση.

Ο αγαπημένος Μίτσελ και οι προϋποθέσεις

Την ίδια στιγμή, μία άλλη περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά τους Πειραιώτες είναι αυτή του Μίτσελ, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τη Μάλαγα, μιας και η ισπανική ομάδα είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 ήττες σε 4 παιχνίδια.

Αν και εφόσον βγει... αναίμακτα το διαζύγιο, καθώς ο Μίτσελ συνηθίζει να αξιώνει στο ακέραιο τις αποζημιώσεις του, τότε θα είναι άμεσα διαθέσιμος.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν προπονητή που αγαπήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ το πέρασμά του από τον Πειραιά κρίθηκε από τους περισσότερους επιτυχημένο.

Πάντως, για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες επιστροφής του Μίτσελ στο Λιμάνι, θα πρέπει να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Ισπανού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που από τη λύση της συνεργασίας τους μέχρι και σήμερα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags