Facebook Pixel Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού
| 2017-09-19 11:24:00

Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού

του Κώστα Γκόντζου
Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Ένωση και δη ο Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με το αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι βασικό του "εργαλείο"...

Η νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι επί της Λαμίας αποδείχθηκε «πύρρειος», καθώς ο Έλντερ Λόπες αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο της αναμέτρησης και από τις σημερινές εξετάσεις θα κριθεί η διαθεσιμότητά του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ σταδιακά και παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του αποτέλεσε μία αξιόπιστη λύση αμυντικά και επιθετικά για την ΑΕΚ και ενδεχόμενη απουσία του από το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δεδομένα θα αποτελέσει πλήγμα.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς ήταν αρκετά έντονες και αφότου πέρασε το 48ωρο αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί ακριβώς τι έχει πάθει. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Πορτογάλος άσος αναμένεται τη θέση του να πάρει ο φορμαρισμένος Μπακάκης και στο δεξί άκρο της άμυνας να βρεθεί ο Γκάλο, που παρουσίασε καλό πρόσωπο κόντρα στη Λαμία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags