Facebook Pixel Τελευταία στιγμή γλίτωσε τον μηδενισμό στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)
| 2017-09-19 19:00:00

Τελευταία στιγμή γλίτωσε τον μηδενισμό στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

του Κώστα Γκόντζου
Τελευταία στιγμή γλίτωσε τον μηδενισμό στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο να υποπέσουν σε ιστορική γκέλα οι Πειραιώτες, αλλά την απέφυγαν στο... παρά πέντε!

Ο Ολυμπιακός παραλίγο να υποπέσει σε φοβερή γκάφα που θα οδηγούσε στον μηδενισμό της ομάδας στο αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης!

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, κάθε ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση υποχρεούται να δηλώνει τουλάχιστον δυο παίκτες κάτω των 20 ετών (για την ακρίβεια, δυο παίκτες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1998) στην 18άδα που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα. Ειδάλλως, μηδενίζονται και χάνουν την αναμέτρηση στα χαρτιά.

Στην χθεσινή ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Αστέρα, υπήρχε μονάδα ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 20 ετών!

Αυτός ήταν ο Δημήτρης Νικολάου (γεννηθείς στις 13/8/1998), ενώ ο έτερος "νέος" ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος, που όμως ξεπερνά τα 20 όντας γεννηθείς στις 6 Μαΐου 1997!

Τελικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάλαβαν την παρ' ολίγον γκάφα τους και τη διόρθωσαν σήμερα, προσθέτοντας στην 20μελή αποστολή τον Μάριο Βρουσάι (γεννηθείς στις 2 Ιουλίου του 1998), οποίος προφανώς θα δηλωθεί και στη 18άδα μαζί με τον Νικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags