Facebook Pixel «Έβγαλε μάτια» ο... τελειωμένος του Στανόγεβιτς!
| 2017-09-20 21:15:00

«Έβγαλε μάτια» ο... τελειωμένος του Στανόγεβιτς!

του Κώστα Γκόντζου
«Έβγαλε μάτια» ο... τελειωμένος του Στανόγεβιτς!

Μεγάλη έκπληξη από παίκτη που μέχρι πριν λίγο καιρό ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Αδικημένος μπορεί να αισθάνεται ο ΠΑΟΚ από το «φτωχό» 2-1 στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο κόντρα στον Λεβαδειακό, στο άδειο Καυταντζόγλειο, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει έναν πολύ καλό λόγο για να είναι χαρούμενος.

Την εμφάνιση του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος πήρε άλλη μία ευκαιρία από τον Ρουμάνο τεχνικό και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με ποιότητα και καλά χαρακτηριστικά, που λόγω ηλικίας χρειάζεται χρόνο σε αυτό το επίπεδο.

Ο νεαρός εξτρέμ ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό και μόνο... ψαρωμένος δεν εμφανίστηκε, καθώς πήρε πρωτοβουλίες, έδωσε τρεξίματα και βοήθειες σε άμυνα και επίθεση, ενώ προσέφερε και θέαμα με ουσιαστικές ντρίπλες. Πήρε πολλές προσπάθειες, βοήθησε πολύ και με την εμφάνισή του έδειξε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού για τα επόμενα παιχνίδια, ίσως και σε αυτό με τον ΠΑΣ.

Ο Δημήτρης Λημνιός, παρότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε παίκτες για τα άκρα πληρώνοντας αδρά, δείχνει ικανός να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, αν και η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα για τον ίδιο λόγω του... Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από όσα είχε δει από τον νεαρό άσο στην προετοιμασία και γι' αυτό είχε προτείνει να φύγει ως δανεικός και μάλιστα είχαν γίνει και συζητήσεις ώστε να επιστρέψει για τη φετινή χρονιά στον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος όμως και ο ίδιος ο παίκτης ήταν τυχεροί, καθώς η διοίκηση δεν πίστεψε στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, τον αντικατέστησε νωρίς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι ο παίκτης όχι μόνο έμεινε στην Τούμπα, αλλά πλέον παίρνει και ευκαιρίες, ώστε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags