Facebook Pixel Καυτό τετ α τετ Ραζβάν με Έλληνα άσο και... τιμωρία!
| 2017-09-21 11:00:00

Καυτό τετ α τετ Ραζβάν με Έλληνα άσο και... τιμωρία!

του Κώστα Γκόντζου
Καυτό τετ α τετ Ραζβάν με Έλληνα άσο και... τιμωρία!

Ζόρικα τα πράγματα για παίκτη του Δικεφάλου που θα πληρώσει για τη συμπεριφορά του.

Εξηγήσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου για το μήνυμα «δύσκολο ρούχο το παντελόνι, πολλοί το φορούν, λίγοι το τιμούν» που έγραψε προχθές το βράδυ στον λογαριασμό του στο Facebook αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης και αφού έμαθε πως δεν θα βρισκόταν στην αποστολή για τον χθεσινό αγώνα με τον Λεβαδειακό, θα δώσει σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Στον ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το θέμα αφού ήταν πιο σημαντικό το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας όμως θα ασχοληθούν σήμερα, με τον 23χρονο αμυντικό να καλείται να δικαιολογήσει και τον… αποδέκτη του μηνύματός του και το γιατί εξέφρασε δημόσια τη δυσφορία του για την έως τώρα μη χρησιμοποίησή του.

Ο Λουτσέσκου έδωσε πάντως σκληρή απάντηση χθες όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας:

«Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια για' αυτό, πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι η ομάδα πρέπει να έχει κανόνες που να γίνονται σεβαστοί. Αν δεν τους τηρήσουμε, τότε θα είμαστε μία ομάδα που την επόμενη ημέρα θα διαλυθεί.

Ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο πρέπει πάντα να δείχνει ότι είναι έτοιμος. Η δουλειά μου είναι ετοιμάζω τους παίκτες και να παίρνω τις αποφάσεις. Τέλος της ιστορίας, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κανείς δεν είναι πάνω από τους κανόνες, την πειθαρχία και την ομάδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο διαλυθήκαμε».

Ως προς το ποιες θα είναι οι επιπτώσεις που θα έχει ο Κωνσταντινίδης, θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο της απολογίας του, με το χρηματικό πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού για την ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να είναι βέβαιο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags